MREŽE SE USIJALE! ISPLIVALA FOTKA GOLE MILJANE KULIĆ: Praćaka se u vodi sa sve POHOTNIM POGLEDOM!
Foto: Printscreen Zadruga

seksi!

MREŽE SE USIJALE! ISPLIVALA FOTKA GOLE MILJANE KULIĆ: Praćaka se u vodi sa sve POHOTNIM POGLEDOM!

Nekadašnja zadrugarka Miljana Kulić ne prestaje da intrigira javnost.

Objavljeno: 23:27h

Miljana je iznenadila pratioce na društvenim mrežama nesvakidašnjim prizorom, a to je fotografija nastala u kadi prepunoj pene.

Pena je bila pozicionirana tako da pokrije sve intimne delove tela Kulićeve, ali iznenađeni komentari nisu prestajali da se nižu.

Podsetimo, rijaliti zvezda je nedavno boravila u Turskoj gde je trebalo da se podvrgne operaciji želuca, do čega nije došlo zbog njenog narušenog zdravlja.

- Pre nego što sam krenula za Tursku osećala sam da mi nije dobro. Čim smo sleteli, valjda od klime, ili od čega li je, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Dobila sam veliku temperaturu, curi mi nos i jedva pričam - poručila je Miljana tada za Objektiv.

- Bila sam na kontroli i kada su mi lekari uradili krvnu sliku, odmah su videli da neki parametri nisu dobri. Pošto moja operacija nije ni najmanje naivna, doktori su rešili da odlože operaciju dok se u potpunosti ne zalečim. Iskreno, nadam se da će se sve stabilizovati do srede, kada treba da idem na novi konzilijum, kada ću tačno znati kada će mi raditi zahvat - dodala je Kulićeva tada, a šta je ona, sa druge strane, nedavno ispričala o pobedniku rijaliti šou-programa "Zadruga 5".

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.