STOJKOVIĆEVA BIVŠA JE BILA "MALA OD SKANDALA", A DANAS JE DRUGA ŽENA: Njena nova fotka DOKAZ KAKO SADA ŽIVI!
Bojana i Vladimir, Foto: Damir Dervišagić

kakav hit!

STOJKOVIĆEVA BIVŠA JE BILA "MALA OD SKANDALA", A DANAS JE DRUGA ŽENA: Njena nova fotka DOKAZ KAKO SADA ŽIVI!

Odrekla se imovine koju su stekli u braku, a dobila starateljstvo nad sinom.

Objavljeno: 20:08h

Domaća modna javnost ju je upoznala 2007. godine kada se preselila u Beograd i započela manekensku karijeru. Pet godina se bavila modelingom, a potom odlučila da svoju kreativnost pokaže dizajniranjem odeće.

FK Partizan, Vladimir Stojković
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Organizovala je nekoliko revija, ali je veću prepoznatljivost stekla 2009. godine udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Dve godine kasnije su dobili sina kome su dali ime Lav.

Ljubavna priča Bojane Rajić i Branislava Đurđevića je od početka je bila praćena brojnim kontroverzama, a kako se Bojana tek razvela od golmana Vladimira Stojkovića, bila je svakodnevna tema domaćih medija.

Vladimir Stojković, Bojana Đurđević
foto: Damir Dervišagić

Odrekla se imovine koju su stekli u braku, a dobila starateljstvo nad sinom.

Ona se nakon razvoda od fudbalera udala za biznismena Branislava i započela novi život, daleko od medija i skandala. Nekada kontroverzna manekenka, a danas stilistkinja i kolumnistkinja, prosto blista!

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/bojanarajic

Branislav se godinama trudi da svoj porodični život sačuva od radoznalih pogleda javnosti. Ipak, njegovu atraktivnu suprugu prati stotinak hiljada ljudi.

Uz svog supruga, koga, sudeći po "Instagram" objavama, nekadašnja manekenka obožava, danas i Bojana živi miran i povučen život, a u javnosti se sve ređe pojavljuje. Izvadila je silikon iz usana koji joj je pravio problem, pa ona danas neguje prirodniji izgled. Stil joj je i dalje savršen, budući da je oduvek imala smisao za modu.

Ona je sad na svom Instagram objavila fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala a njena modna kombinacija je mnoge oborila s nogu. Crne pantalone, beli top i skupocene cipele oduševile su mnoge, budući da je jako jednostavno, a opet veoma skupo izgleda.

Podsetimo, jako vodi računa o svom izgledu, redovno vežba, a njene modne kombinacije dostojne su svetskih zvezda. Ipak, u svemu tome Bojani je jedno nedostajalo, pa je rešila da zavrne rukave i ostvari svoj san.

Bojana Rajić brucoš je Fakulteta za medije i komunikacije u Beogradu,a da je rečila da sve ispite da u roku svedoči i fotografija koju je objavila na Instagramu.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.