SIN BOJANE RAJIĆ I BRANISLAVA ĐURĐEVIĆA NAPUNIO 6 GODINA! Roditelji priredili zabavu iz bajke! (FOTO)
Bojana Rajić, Branislav Đurđević, Foto: Instagram printscreen/bojanarajic

divan dan

SIN BOJANE RAJIĆ I BRANISLAVA ĐURĐEVIĆA NAPUNIO 6 GODINA! Roditelji priredili zabavu iz bajke! (FOTO)

Sin Bojane Rajić i Branislava Đurđevića napunio 6 godina

Objavljeno:

Sin Bojane Rajić i Branislava Đurđevića proslavio je šesti rođendan po redu, a tom prilikom priređeno je luksuzno slavlje, koje su brižni roditelji pažljivo organizovali, kako bi mališanu bilo sve po volji.

Manekena Bojana Rajić, koja studira Fakultet za medije i komunikacije, napravila je kratak predah od učenja, kako bi sinu Vukašinu, kojeg je dobila sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, upriličila rođendansko slavlje.

Bivša supruga fudbalera Vladimira Stojkovića i njen novi partner nisu štedeli kako bi sve izgledalo kao iz bajke. Naime, sin Bojane Rajić, sudeći po fotografiji koju je manekenka objavila na društvenim mrežama, uživao je u svom danu, u prisustvu roditelja i Bojaninog sina iz prvog braka Lava.

Bojana Rajić
foto: Instagram printscreen/bojanarajic

Osim što je lepa mankenka pokazala sinove na okupu, takođe je prikazala i supruga, kojeg retko viđamo u javnosti. Sa osmehom na licima i sa decom, oni su pozirali vidno raspoloženi, a široj javnosti nije poznato ko su bili ostali gosti na proslavi.

Inače, svima je bila upečatljiva dekoracija koja je krasila prostor proslave, ali i to što stariji sin Bojane Rajić, Lav, takođe imao svoju dekoraciju u obliku broja deset.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.