ZABILA NOŽ U LEĐA SUPRUGU SA PORODIČNIM PRIJATELJEM! Odrekla se vrtoglavog bogatstva, a onda se desio PREOKRET!
Foto: Instagram

DANAS UŽIVA

ZABILA NOŽ U LEĐA SUPRUGU SA PORODIČNIM PRIJATELJEM! Odrekla se vrtoglavog bogatstva, a onda se desio PREOKRET!

Odrekla se imovine koju su stekli u braku, a dobila starateljstvo nad sinom. Sledeće godine se udala za Đurđevića.

Objavljeno:

Manekenka Bojana Rajić svakodnevno postavlja fotografije gde uživa sa svojim pratnerom i sinovima. No, interesantno je to da je sada „mirna“ Bojana u prošlosti punila naslovne strane.

Svi su pričali o njenom odnosu sa bivšim suprugom Vladimirom Stojkovićem, ali i prevarama koje su nastale u okviru istog braka.

Bojana Rajić
foto: Instagram

Domaća javnost ju je upoznala 2007. godine kada se preselila u Beograd i započela manekensku karijeru. Pet godina se bavila modelingom, a potom odlučila da svoju kreativnost pokaže dizajniranjem odeće. Organizovala je nekoliko revija, ali je veću prepoznatljivost stekla 2009. godine udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Dve godine kasnije su dobili sina kome su dali ime Lav. Posle pet godina braka su se razveli, a mediji su mesecima pisali o tome ko je glavni krivac za to. Dok je Bojana tvrdila da je Vladimir varao, u medijima se pojavila vest da je njegova supruga imala aferu sa porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem.

1 / 3 Foto: Instagram

Ona je demantovala te informacije, a „javna svađa“ među njima se nastavila i tokom narednih meseci. Za to vreme nisu štedeli jedno drugo raznih optužbi, a javnost je bila upućena u mnoge „sočne“ detalje njihovog bračnog odnosa.

Odrekla se imovine koju su stekli u braku, a dobila starateljstvo nad sinom. Sledeće godine se udala za Đurđevića. Nakon što je u novembru 2015. godine rodila drugog sina Vukašina, Bojana se skoro potpuno povukla iz javnosti. Danas joj piše da je kolumnista, majka i supruga.

Bojana Rajić
foto: Instagram

Bonus video:

02:30

Problemi sa kojima se susreću dijabetičari

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.