ZBOG OVE FATALNE ŽENE SU SE POSVAĐALI MOĆNI MUŠKARCI SA ESTRADE: Živi u LUKSUZU, a sada je pokazala TELO! (FOTO)
Sonja Vuksanović, Foto: Printscreen Instagram/sf__fashion__style

Bomba!

ZBOG OVE FATALNE ŽENE SU SE POSVAĐALI MOĆNI MUŠKARCI SA ESTRADE: Živi u LUKSUZU, a sada je pokazala TELO! (FOTO)

I stas, ali i lepota koja ubija!

Objavljeno:

Sonja Vuksanović, rođena Višnjić je srpska modna dizajnerka i bivša supruga pop-folk pevača Željka Šašića i Ace Lukasa. Rođena je 19. marta 1976. godine u Beogradu. Jedno vreme je živela u Nemačkoj, a potom se vratila u srpsku prestonicu. Sa Šašićem ima ćerku Sofiju, a sa Lukasom Viktoriju.

Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača. Pojavila se u njegovom spotu za pesmu „Ona je priča života moga“. Bili su u braku deset godina, a 2010. godine Sonja se udala za Acu Lukasa.

Ovaj brak je potrajao sedam godina, zvanično su se razveli u septembru 2019. godine. U međuvremenu je prvo postala vlasnica butika u Sava centru, a potom je proširila posao i počela da se bavi dizajniranjem odeće. Vlasnica je brenda „SONJA Fashion“.

Sonja Višnjić je rođena 1976. godine u Beogradu. S obzirom na to da su joj roditelji živeli i radili u Nemačkoj, detinjstvo i mladost je provela u gradu Dizeldorfu. Na jednom nastupu je upoznala pevača Željka Šašića i ubrzo su počeli da se zabavljaju. Venčali su se u Nemačkoj, a Željkov kum je bio njegov kolega i tadašnji prijatelj Aca Lukas, mada je Lukas u jednom trenutku za medije otkrio da mu ipak nije bio kum.

1 / 7 Foto: Instagram

Ona je poznata kao žena izuzetne lepote, ali i oblina koje ostavljaju bez daha. Na Instagramu ima mnogo pratilaca i svakodnevno objavljuje svoje modne kombinacije, kao i fotografije sa putovanja.

Ona je sada objavila fotografiju na kojoj pozira u crnoj kombinaciji koju svaka žena može lako da ponese!

Crna haljina je pokazala izvajnu liniju poznate dame, a vi nam kažite kako vam se dopada stajling

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.