NEĆETE VEROVATI KOLIKO ZAPRAVO SONJA VUKSANOVIĆ IMA GODINA: Istina u koju je teško poverovati, niko nije imao pojma
Foto: Damir Dervišagić

otkriveno

NEĆETE VEROVATI KOLIKO ZAPRAVO SONJA VUKSANOVIĆ IMA GODINA: Istina u koju je teško poverovati, niko nije imao pojma

S obzirom na to da su joj roditelji živeli i radili u Nemačkoj, detinjstvo i mladost je provela u gradu Dizeldorfu.

Objavljeno:

Sonja Vuksanović, rođena Višnjić je srpska modna dizajnerka i bivša supruga pop-folk pevača Željka Šašića i Ace Lukasa. Rođena je 19. marta 1976. godine u Beogradu. Jedno vreme je živela u Nemačkoj, a potom se vratila u srpsku prestonicu. Sa Šašićem ima ćerku Sofiju, a sa Lukasom Viktoriju.

Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača. Pojavila se u njegovom spotu za pesmu „Ona je priča života moga“. Bili su u braku deset godina, a 2010. godine Sonja se udala za njihovog venčanog kuma, Acu Lukasa.

1 / 6 Foto: Dragana Kadić

Ovaj brak je potrajao sedam godina, zvanično su se razveli u septembru 2019. godine. U međuvremenu je prvo postala vlasnica butika u Sava centru, a potom je proširila posao i počela da se bavi dizajniranjem odeće. Vlasnica je brenda „SONJA Fashion“.

Sonja Višnjić je rođena 1976. godine u Beogradu. S obzirom na to da su joj roditelji živeli i radili u Nemačkoj, detinjstvo i mladost je provela u gradu Dizeldorfu. Na jednom nastupu je upoznala pevača Željka Šašića i ubrzo su počeli da se zabavljaju. Venčali su se u Nemačkoj, a Željkov kum je bio njegov kolega i tadašnji prijatelj Aca Lukas.

Sonja Vuksanović
foto: Instagram

Bonus video:

01:20

Prvotimac Šapca Srđan Vuksanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.