ŽELJKO ŠAŠIĆ REŠIO DA RAZOTKRIJE SVOJU ĆERKU! Pati i mnogo ga boli, JAČE JE OD NJEGA: Prava istina je ZAPANJUJUĆA!
Foto: Nemanja Nikolić

ISKREN

ŽELJKO ŠAŠIĆ REŠIO DA RAZOTKRIJE SVOJU ĆERKU! Pati i mnogo ga boli, JAČE JE OD NJEGA: Prava istina je ZAPANJUJUĆA!

- Željko na sve načine pokušava da dopre do Sofije, on se nada da će ona mnoge stvari razumeti sa godinama.

Objavljeno:

Željko Šašić priznaje da sa ćerkom Sofijom i dalje nema blizak odnos, pa se čuju vrlo retko. Kaže da bi sve bilo drugačije da se nije razveo od Sonje Vuksanović, ali da su mu sada ruke vezane.

- Moja ćerka je dete koje je odrastalo u sredini gde je bilo neminovno da bude na medijskom piku. Da se nisam razveo, ona ne bi bila u toj situaciji. Nisam znao kako da se borim protiv toga. Ona se danas bavi poslom koji je vezan za medije i ako može to da kontroliše, neka joj je srećan put.

- Kada joj se desi neki skandal, mene ne pita za savete, verovatno pita neke druge. Teším sebe da svako plaća neku cenu svojih odluka. Naš odnos je danas jako čudan i to mi smeta, jer se ne razumemo. Mislim da me ćerka nije doživela kao roditelja i kao nekoga ko brine. Bio sam i ja u tim godinama, ali neću dozvoliti sebi da ne budem tata, jer šta ću onda biti - objasnio je pevač Željko Šašić.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

- Željko na sve načine pokušava da dopre do Sofije, on se nada da će ona mnoge stvari razumeti sa godinama, jer postaje zrelija i može da rezonuje stvari i da ne bude toliko pod uticajem majke. Nije tajna da Željko krivi Sonju za njegov odnos sa ćerkom, smatra da je ona dosta uticala na nju. Nekada u besu izgubi i on kompas, pa možda na neki manje lep način kaže nešto Sofiji i to ga opet udalji nekoliko koraka unazad od nje.

- Ne čuju se svaki dan, to ga baš boli, retko kad je i viđa. A, naslovi koji su skoro bili po novinama vezani za Sofiju su ga baš razbesneli i zaboleli. Kada su se Lukas i Sonja razveli on je očekivao da će sa Sofijom da ima bolji odnos, ali ipak nije tako. Pati mnogo jer mu je ona jedino dete koje ima, a najviše ga je povredilo kada je ona uzela Lukasovo prezime pre nekoliko godina - kaže izvor blizak Šašiću prenosi Star.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/sophiasasic

Bonus video:

01:48

IMAO SAM PROBLEM SA MAFIJAŠIMA ZBOG PEVAČICE! Šašić otvoreno o odnosu sa ŽESTOKIM MOMCIMA, SPOMENUO I ZEMUNSKI KLAN

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.