VESNA RIVAS BILA PRETUČENA I OŠIŠANA NA ĆELAVO!
Foto: Printscreen

strašno

VESNA RIVAS BILA PRETUČENA I OŠIŠANA NA ĆELAVO!

Prisetila se da je sve prestalo kada je od besa da je sustigne na kraju udario majku, koja je pala na krevet, a ona “poludela”

Objavljeno: 11:26h

Jedna od javnih ličnosti koje su progovorile o nasilju bila je i pevačica i rijaliti učesnica Vesna Rivas. Kako je otkrila, prvo je bila žrtva porodničnog nasilja u primarnoj porodici, od strane oca, a kasnije i od bračnog partnera.

– I ja sam bila žrtva nasilja, bar pokušaja ali sam ja to sasekla, pa po cenu i života i svega. Imala sam tu neku ludost i hrabrost kada me je otac tukao zbog izbora partnera. Čak me je šišao na ćelavo – priznala je ona.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Prisetila se da je sve prestalo kada je od besa da je sustigne na kraju udario majku, koja je pala na krevet, a ona “poludela”.

– Ja sam se zaletela, otkinula mu meso, uletela u kuhinju za nož ili otkud znam u tom afektu šta bih uradila. Samo sam videla oca da je pobegao na vrata, nikad više nije digao ruku na mene – priznala je Vesna.

1 / 4 Foto: Instagram

Ruku na pevačicu je kasnije digao i njen bračni partner, ali je to uspela da saseče u korenu i danas se vole najviše na svetu.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.