OVO NISTE MOGLI TADA DA VIDITE NA TV-U! Snimak ODNOSA Milijane i ŽAPCA, uhvatio je za KOSU pa UDRI!
Milijana i Žabac, Foto: Parovi printscreen

šok

OVO NISTE MOGLI TADA DA VIDITE NA TV-U! Snimak ODNOSA Milijane i ŽAPCA, uhvatio je za KOSU pa UDRI!

Prepustili se strastima!

Objavljeno: 20:53h

Produkcija rijaliti programa "Parovi" odlučila je da pusti necenzurisani snimak se*sa Žapca i Milijane pre nekog vremena.

Kako oni tvrde, ovo još nije viđeno u programu samog rijalitija.

Šta su sve radili u toaletu, kako se akcija nastavila i kad se Milijana išunjala iz kreveta u kom je uveliko spavao njen muž Milojko, ekskluzivno pogledajte u videu iznad.

Podsetimo, te 2019. godine u vili "Parova" ponovo je izbio skandal kada je Nemanja Stamatović Žabac, ljubavnik Milijane Božić, rekao da zna pravu istinu o Božićima, te je nazvao Milojka makroom, što je šokiralo ostale ukućane.

1 / 7 Foto: Print Screen Youtube

- Ovaj iz Pilatovića pokušava da se sprda sa Beograđanina! Ovaj u šarenoj košulji je najnamazaniji makro kojeg sam ja do sada video! Oni misle da mene voze! Vi ste tako loši ljudi - vikao je Žabac i žestoko isprozivao Milijanu, tvrdeći da mu je tražila da joj nabaci druge muškarce iz kuće:

- Milijana traži tabletu za potenciju za Milojka da da meni. A pazi foru, da mi ona da u usta kako bi bila sigurna da sam progutao. Onda je tražila da joj nabacim ukućanina Pavaa da spava sa njom - dodao je on.

Milijana i Milojko Božić, Nemanja Stamatović Žabac
foto: Printscreen

Milijana je zbog ovoga poludela, te je skočila sa stola na kome je sedela i žestoko uzvratila Žapcu.

- Ti si smrad jedan da nema dalje! Džukelo jedna - uzvratila je Milijana.

Podsećanja radi, Milijana je sa novim partnerom uplovila u vezu nakon što je stavila tačku na aferu sa oženjenim denserom Ivanom Gavrilovićem, te je na društvenim mrežama delila fotografije sa javnosti nepoznatim gospodinom, a njihov zajednički selfi joj je čak služio i kao profilna fotografija profila.

Da je svemu došao kraj, ukazalo je to što je Bogdanovićeva ponovo promenila profilnu fotografiju, postavljajući na istu selfi na kom je sama, dok je zajedničke fotografije sa, po svemu sudeći bivšim, partnerom obrisala sa svog naloga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.