VESNA RIVAS ZA ESPRESO OTKRILA ŠOK DETALJE: "Filip drži Dalilu u šaci, zna šta je sve radila na ulici" NASTAĆE HAOS
Foto: Damir Dervišagić

šok saznanje

VESNA RIVAS ZA ESPRESO OTKRILA ŠOK DETALJE: "Filip drži Dalilu u šaci, zna šta je sve radila na ulici" NASTAĆE HAOS

Rivas je sigurna da Car Dalilu drži u šaci jer zna o njoj previše.

Objavljeno:

Dalilu Dragojević Filip Car gotovo svakodnevno ponižava u rijalitiju "Zadruga". Ona prelazi i preko udaraca i preko pljuvanja u lice i ostaje u ovoj vezi i nakon brojnih neprijatnih situacija.

Rijaliti zvezda, pevačica, voditeljka i astrolog Vesna Rivas jako dobro poznaje Dalilu i sa njom je više puta delila prostore gde su se snimali rijalitiji. Mi smo je pitali kako pna gleda na trenutnu situaciju u "Zadruzi" i zašto nekada moćna Dalila koja ne da na sebe, dozvoljava da je Car toliko ponižava.

Vesna Rivas
foto: Damir Dervišagić

– Vidi, Dalila... Stradala od sopstvenog oružja. Car - njen pištolj, šanžer, meci, njena karma, za sve nas na čijoj se nesreći izgradila, živela pet godina, i uživala u našim suzama, nemoći u određenim momentima, otetim glasovima od naših glasača, instant pobeda na temeljima stvarne tuge nas pojedinaca. Preko Cara i kroz Cara je stigla naplata. Car zna još nešto, iz internih dogovora njenih, zbog čega je ona nema i kada je najžešće gazi, i u strahu je da on ne progovori i uništi je. Svesna je da je pukla sve svoje snove i ukakila se u život, ali sad kreće plan "C" - borba za status žrtve. Izgubila je glasače, finansijere, poverenje u njenu iskrenost, može da zaboravi na ulazak u Bosnu, jer će je rastrgnuti koliko je omražena, i sad jedino gde može da prođe je kod najniže socijalne klase - gde najviše ima nasilja u porodici, a jadne žene trpe batine, pljuvanje i opet legnu i vode ljubav sa svojim agresivcem. Zato ćuti, šatro trpi, ne bili uhvatila bar tu zadnju slamku spasa za preživljavanje i opstanak u životu iliti na sceni - rekla je Vesna za Espreso.

1 / 7 Foto: © ATA Images

Vesna tvrdi da Dalila u rijalitiju bez muškarca na postoji.

– Ona sama u rijalitiju ne postoji. Ona bez muškarca niti je mogla opstati na početku karijere niti sada na kraju, i zato ćuti i trpi, da izgura do kraja. Kada je ušla sama, na početku karijere, iako je ispričala razne gadosti i o Maci Diskreciji, a i o svojoj familiji Mujić i vezi sa vehabijama, nije uspela da ostane duže od šest nedelja, bila je izbačena kao neinteresantna. Onda je mesec i po dana obigravala oko zgrade "Happy" televizije, slala je 100 poruka dnevno direktorki televizije i produkciji da je prime nazad jer nema gde i od čega da živi, jer otac nije hteo da čuje za nju. Spavala je u hotelu, dovukla je Mladena Vuletića u Beograd, ušli u vezu i kao par su ušli ponovo iz drugu puta u "Parove 4". I tada ulazi kako ona reče kao elitna, bosanska Paris Hilton i tada kreće taj njen ku***njski stav. E, sad ako bi prekinula sa Carem, vratila bi se na početak karijere. I skroz bi bila neinteresantna, mračna, neupotrebljiva i pustili bi je niz vodu. Sad je borba za status žrtve - dodala je Vesna za naš portal.

Rivas je sigurna da Car Dalilu drži u šaci jer zna o njoj previše.

– Car ima saznanja o njenoj prošlosti i šta je sve radila na ulici. Zato je i gleda sa onoliko mržnje i prezira. A opet iznosa kre*e kamenjarju. Mukica, šta će kad mora. Biće tu još svašta dok ne eksplodiraju u svojim go**ima. Fuj! - rekla je Vesna na kraju našeg razgovora.

1 / 7 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:55

Vesna Rivas: Ja rijalitiju ne mogu da kažem ne!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.