PEVAČ SVU IMOVINU PREPISAO DOSTA MLAĐOJ ŽENI!
Šerif Konjević, Foto: Kurir

PRIZNAO

PEVAČ SVU IMOVINU PREPISAO DOSTA MLAĐOJ ŽENI!

Cela estrada se šokirala potezom Šerifa Konjevića!

Objavljeno: 16:07h

Poznati pevač Šerif Konjević decenijama je na estradi i zaradio je mnogo novca koji je pametno ulagao.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Šerif je nedavno u jednoj emisiji govorio o svom privatnom životu i supruzi Kaniti s kojom ima sina, a koja je znatno mlađa od njega, te otkrio da joj je prepisao svu imovinu:

- Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – kaže Šerif i dodaje:

01:07

ŽENI PREPISAO OGROMNO BOGATSTVO Šerif Konjević TOLIKO VOLI suprugu da sve što je stekao OSTAVIO NJOJ: Otkrio čime je to ZASLUŽILA

- Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu… Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo – kaže Konjević.

S obzirom na to da je prilikom samo jedne svirke zaradio za stan, te da je na estradnoj sceni već decenijama jedan od najtraženijih pevača, nema sumnje da poseduje ogromno bogatstvo. Šerifova supruga ne želi da se pojavljuje u medijima, ali ono što je poznato je da je prava lepotica i da je izuzetno posvećena porodici.

No, malo je poznato da je i pre Kanite pevač bio u braku, i to sa Jasnom, koja se posle Šerifa udala za njegovog kolegu Nina Rešića.

Bonus video:

05:31

ESTRADNI RAT TRAJE GODINAMA! Šerif Konjević ne može da OPROSTI UVREDU Harisu Džinoviću: Imam i snimak POGODILO ME TO ŠTO JE REKAO!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.