DOGODIO SE OZBILJAN SKANDAL I NESTAO JE IZ JAVNOSTI: Ovo je danas Mane, sin Olivere Katarine zbog koga je PATILA!
Foto: Damir Dervišagić

promena!

DOGODIO SE OZBILJAN SKANDAL I NESTAO JE IZ JAVNOSTI: Ovo je danas Mane, sin Olivere Katarine zbog koga je PATILA!

Sin Olivere Katarina izazvao je brojne kontroverze u javnosti.

Objavljeno: 08:41h

Olivera Katarina ima sina Maneta, kog je dobila sa Miladinom Šakićem.

Njen sin se bavi slikarstvom, a nakon jednog skandala povukao se iz javnosti.

Naime, Mane je 2013. tokom jednog konkursa imao je incident sa članicom žirija za dodelu sredstava na konkursu za savremene vizuelne umetnosti. Tada je dobio otkaz pa je navodno nalupao šamare direktorki Muzeja istorije Srbije, pa je navodno intervenisala policija.

Olivera Katarina
foto: Damir Dervišagić

Godinu ranije, Mane je u emisiji “Granica”imao sukob sa pevačicom Martom Savić. Slikar je pokušavao da objasni da on nije običan čovek, a Martu je nervirao njegov arogantan stav. Marta je tada tvrdila da je “Čovek, čovek”, a on da ne pripada tom običnom miljeu.

Olivera je nekoliko puta govorila o voljenom sinu.

- Mane je dugo živeo sam, sada mu je nepojmljivo da živi sa majkom. Teško mu to pada. Teško pada i meni iako mi je zadovoljstvo da udovoljavam sinu, kao svakoj majci, da mu kuvam, spremam… Mada se obožavamo, zajednički život je katastrofa! U stvari, ja svoj stan nikada nisam mi imala! Nikad mi to materijalno ni bilo toliko bitno. Stan je imao moj suprug, nasledio ga je moj sin - izjavila je Katarina ranije, preneo je Puls.

1 / 4 Foto: Foto dokumentacija Borbe

Olivera Katarina, naša cenjena glumica i pevačica, dobila je brojne nagrade, ali njen sin joj je najveća nagrada.

- To je bila najveća radost za mene. Toliko sam bila srećna kada sam rodila sina, i danas sam srećna što ga imam. To me ispunjava. Dužnost svake žene je da se realizuje kao majka, a danas se, nažalost, može čuti među mladima kako je važno ostvariti se, imati karijeru, uspeti, uspeti i samo uspeti… Šta je to, uopšte, uspeh? Kada sve to dođe do nekog nivoa, shvatite kako uspeh ništa ne znači ako nemate normalnu porodicu, ako nemate dete kojim ćete produžiti život. Naše mlade devojke greše što odlažu udaju i trudnoću - izjavila je jednom prilikom Olivera.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.