POSLE TOLIKO GODINA KADA SU SVE NADE POTONULE! BITNE VESTI kod Ane Mihajlovski: "Više nisam sam"!
Foto: instagram/anamihajlovski1982

ČESTITAMO!

POSLE TOLIKO GODINA KADA SU SVE NADE POTONULE! BITNE VESTI kod Ane Mihajlovski: "Više nisam sam"!

Ana Mihajlovski oduševila prelepim vestima....

Objavljeno: 07:44h

Ana Mihajlovski, voditeljka koju publika obožava, obradovala je svakog pojedinca najradosnijim vestima, koje se tiču njene profesionalne karijere. Nju dugo publika priželjkuje u nekom TV formatu, a sada, po svemu sudeći, svima će se ispuniti ta želja.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, od 4. juna, vikend jutarnji program TV Nova S "Pokreni se" , dobija pojačanje, jer će ga voditeljka zajedno sa voditeljem Danilom Mašojevićem, voditi od tog datuma.

- Dragi svi sada jedan zaprat na "Pokreni se", jer od 4. juna više nisam sam, i od sada se POKREĆEMO zajedno! Draga i genijalna Ana Mihajlovski, dobro nam došla na Nova S TV , i jedva čekam našu prvu subotu! Vikend je naš - napisao je Danilo na "Instagramu" , poželevši Ani dobrodošlicu.

Čestitke nisu prestajale da se nižu, budući da su svi oduševljeni što će gledati Anu Mihajlovski na malim ekranima, te su mnogi zanemeli nad ovim prelepim vestima. Inače, kako je više puta isticala, nije verovala da će se ikad vratiti televiziji, ali dogodilo se neočekivano i svi su iznenađeni.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.