U DEVETOJ DECENICIJI DOSTIGLA JE VRHUNAC SLAVE, A ONDA SE SVE PREOKRENULO: Prodavala je NAMEŠTAJ da plati struju!
Foto: Foto dokumentacija Borbe

šok!

U DEVETOJ DECENICIJI DOSTIGLA JE VRHUNAC SLAVE, A ONDA SE SVE PREOKRENULO: Prodavala je NAMEŠTAJ da plati struju!

Ostala je dosledna svojim principima i stavovima!

Objavljeno:

Olivera Katarina ne krije da i u devetoj deceniji mora da se bori da bi izašla na kraj sa finansijskim problemima, ali ipak, sve podnosi hrabro i podignute glave.

Ona je 2017. priznala da živi u iznajmljenom stanu i da je prodavala nameštaj da plati struju, a pojavili su se i navodi kako iz tog stana mora da se iseli.

- To sam radila namerno, da pobedim sujetu i dovedem sebe u stanje da me ne zanima kako sam obučena i kako izgledam. Ali, činjenica je da je to bilo u vreme moje baš velike muke i bede. Zbog ponosa ništa ni od koga nisam tražila. Tako je i sada, kad rasprodajem pokućstvo i uspomene da bih platila račune, preživela. Ne želim o tome da pričam, ni sina ne opterećujem svojim problemima. Neko je davno rekao: "Moje siromaštvo je dokaz mog poštenja i dostojanstva" - rekla je Olivera za magazin "Glorija".

Kako kaže, ponosna je što je ostala verna svojim stavovima i što se kroz život sama borila.

Olivera Katarina
foto: Printscreen Youtube

- Oduvek sam se borila sama. Nikad nisam tražila pomoć drugih. I bila sam hrabra, kao i danas. Čovek koji ima identitet mora da ga afirmiše na svakom mestu, ne može da vrda. Uvek sam to radila i plaćala cenu, ali ostala sam verna vlastitim stavovima, niko nije mogao da me pomeri. Uvek sam živela onako kako sam sama birala - dodaje ona.

Olivera Katarina
foto: Damir Dervišagić

Inače, Olivera Katarina je veliku popularnost stekla glumeći u filmu "Sakupljači perja" koji je osvojio Gran pri žirija na Internacionalnom festivalu u Kanu, nominovan za Zlatnu palmu i Oskara za najbolji strani film. Nakon toga je ostvarila međunarodnu karijeru. Živela u Parizu, Milanu i Rimu. Glumila je u više od 30 filmskih i televizijskih projekata. Pored glume ostvarila je i zapaženu muzičku karijeru i snimila veliki broj albuma i ploča.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.