POSLEDNJI DANI ISIDORE BJELICE, SLIKA KAKO JE SVE IZGLEDALO PRE SMRTI! Iscrpljena u svom domu, oprostila se uz...
Foto: printscreen

pretužno!

POSLEDNJI DANI ISIDORE BJELICE, SLIKA KAKO JE SVE IZGLEDALO PRE SMRTI! Iscrpljena u svom domu, oprostila se uz...

Pojavila se fotografija!

Objavljeno: 10:12h

Književnica nije odustajala u borbi sa teškom bolešću i ostajala je sve do smrti dosledna sebi. Ona je sa velikom dozom pozitivne energije i uz veliku podršku svoje porodice i najdražih prijatelja želela da pobedi opaku bolest, ali bolest je bila jača i surovija.

Bolest poznate književnice bila je podmukla i ona je vodila sa njom dugu i iscrpljujuću borbu, u kojoj nažalost nije pobedila. Preminula je 5. avgusta 2020. godine u 53. godini života, od posledica raka.

Neposredno pred smrt, dok su teške bitke za zdravlje trajale, pokojna Isidora Bjelica otkrila je šta smatra uzrokom svoje bolesti, te je rekla zbog čega misli da se razbolela.

Isidora Bjelica
foto: Marina Lopičić

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol... Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima - otkrila je pre smrti književnica.

Put kojim je išla u pokušaju da ozdravi, bio je trnovit, te je bila bez novca, zbog čega je bila primorana da proda 3.000 primeraka retkih knjiga kako bi se lečila u inostranstvu.

- Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka. Živimo u strašnom vremenu, da kad nemaš novac za lečenje: umireš. Ja sam bila na ivici da umrem ćutke, ne priznavši da posle dve i po godine nemam više novca za lečenje, ali onda sam shvatila da nemam pravo na to zbog dece - rekla je svojevremeno Isidora prenose domaći mediji, koja se lečila u Švajcarskoj.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, 2012. godine Isidori je dijagnostikovan rak zbog čega su joj odstranjena oba jajnika, materica i trbušna maramica. Bila je krhkog zdravstvenog stanja, a i primorana da radi zbog čega se bolest nekoliko puta vraćala.

Iako je bila teška borba, Isidora je na svom Instagram profilu obaveštavala svoje pratioce o svemu što joj s edešavalo, ali je delila i uspomene.

Isidora Bjelica umrla je nakon borbe sa teškom bolešću u 52. godini, a iza sebe ostavila je muža Nebojšu i dvoje dece Lava Grigorija i Vilu Evangelinu.

Poslednje dane Isidora je provela upravo sa svojim naslednicima, iako doterana, poražena bolešću nakon samo nekog vremena.

Naslednici su bili uz majku do poslednjeg daha, a na njenom licu videli su se znakovi iznurenosti.

Ova slika i propratno pismo rasplakaće verne obožavaoce, ali Isidora ostaje zauvek u našem srcu.

Bonus video:

04:57

OD REČI VESNE DEDIĆ I KAMEN BI ZAPLAKAO: Isidora Bjelica sakupila snagu da deca odrastu! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.