NA PORODIČNIM FOTOGRAFIJAMA PORODICE PAJKIĆ NIGDE NEMA NJENOG LIKA: Ona je MISTERIOZNA ćerka muža Isidore Bjelice!
Foto: Luka Šarac

niste znali

NA PORODIČNIM FOTOGRAFIJAMA PORODICE PAJKIĆ NIGDE NEMA NJENOG LIKA: Ona je MISTERIOZNA ćerka muža Isidore Bjelice!

Ćerka Nebojše Pajkića iz drugog braka potpuno je nepoznata javnosti

Objavljeno: 07:52h

Nebojša Pajkić oženio je Isidoru, ženu svog života 1994. godine i voleo ju je do njenog poslednjeg daha. Iako je njihova priča od početka nailazila na brojne osude i poteškoće, opstala je a njihov odnos bio je krunisan rođenjem sina Lava i ćerke Vile.

Isidora Bjelica
foto: Story / Luka Šarac

Međutim, kada se Isidora zaljubila u zgodnog asistenta koji joj je dežurao na prijemnom, on je već imao brak i u tom braku rodila se Sofija, misteriozna ćerka Nebojše Pajkića.

Građanski brak sa Biljanom Maksić Nebojša je raskinuo kako bi oženio svoju 15 godina mlađu izabranicu Isidoru, pa ipak, Sofija je ostala veza koja ga sa Biljanom veže i danas.

Međutim, najstarija ćerka Nebojše Pajkića za domaću javnost potpuna je misterija, pa o njoj osim imena više ništa ne znamo. Njen otac o njoj gotovo nikada ne govori, na porodičnim portretima nemamo prilike da vidimo njen lik, a nije poznato ni kakav odnos ima sa mlađim bratom Lavom i sestrom Vilom.

Podsetimo, bolest poznate književnice bila je podmukla i ona je vodila sa njom dugu i iscrpljujuću borbu, u kojoj nažalost nije pobedila. Preminula je 5. avgusta 2020. godine u 53. godini života, od posledica raka.

1 / 9 Foto: Youtube printscreen

Neposredno pred smrt, dok su teške bitke za zdravlje trajale, pokojna Isidora Bjelica otkrila je šta smatra uzrokom svoje bolesti, te je rekla zbog čega misli da se razbolela.

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol... Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima - otkrila je pre smrti književnica.

Put kojim je išla u pokušaju da ozdravi, bio je trnovit, te je bila bez novca, zbog čega je bila primorana da proda 3.000 primeraka retkih knjiga kako bi se lečila u inostranstvu.

- Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka. Živimo u strašnom vremenu, da kad nemaš novac za lečenje: umireš. Ja sam bila na ivici da umrem ćutke, ne priznavši da posle dve i po godine nemam više novca za lečenje, ali onda sam shvatila da nemam pravo na to zbog dece - rekla je svojevremeno Isidora prenosili su domaći mediji, koja se lečila u Švajcarskoj.

isidora Bjelica
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

00:52

ISIDORA BJELICA I JA SMO IMALE POSEBNU ENERGIJU! Zorana Pavić o prijateljstvu sa spisateljicom, otkrila u čemu su se PREPOZNALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.