CELA SRBIJA JE PLAKALA KADA JE ONA UMRLA, BORILA SE LAVOVSKI: Poznata je po SKANDALOZNIM IZJAVAMA, znate li ko je?
Isidora, Foto: Printscreen Instagram/isidorabjelicapajkic

potresno

CELA SRBIJA JE PLAKALA KADA JE ONA UMRLA, BORILA SE LAVOVSKI: Poznata je po SKANDALOZNIM IZJAVAMA, znate li ko je?

Njene knjige su čitali mnogi, a izjave prepričavali!

Objavljeno:

Književnica nije odustajala u borbi sa teškom bolešću i ostajala je sve do smrti dosledna sebi. Ona je sa velikom dozom pozitivne energije i uz veliku podršku svoje porodice i najdražih prijatelja želela da pobedi opaku bolest, ali bolest je bila jača i surovija.

isidora Bjelica
foto: Printscreen Instagram/isidorabjelicapajkic

Bolest poznate književnice bila je podmukla i ona je vodila sa njom dugu i iscrpljujuću borbu, u kojoj nažalost nije pobedila. Preminula je 5. avgusta 2020. godine u 53. godini života, od posledica raka.

Neposredno pred smrt, dok su teške bitke za zdravlje trajale, pokojna Isidora Bjelica otkrila je šta smatra uzrokom svoje bolesti, te je rekla zbog čega misli da se razbolela.

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol... Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima - otkrila je pre smrti književnica.

isidora Bjelica
foto: Printscreen Instagram/isidorabjelicapajkic

Put kojim je išla u pokušaju da ozdravi, bio je trnovit, te je bila bez novca, zbog čega je bila primorana da proda 3.000 primeraka retkih knjiga kako bi se lečila u inostranstvu.

- Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka. Živimo u strašnom vremenu, da kad nemaš novac za lečenje: umireš. Ja sam bila na ivici da umrem ćutke, ne priznavši da posle dve i po godine nemam više novca za lečenje, ali onda sam shvatila da nemam pravo na to zbog dece - rekla je svojevremeno Isidora prenose domaći mediji, koja se lečila u Švajcarskoj.

isidora Bjelica
foto: Printscreen Instagram/isidorabjelicapajkic

Podsetimo, 2012. godine Isidori je dijagnostikovan rak zbog čega su joj odstranjena oba jajnika, materica i trbušna maramica. Bila je krhkog zdravstvenog stanja, a i primorana da radi zbog čega se bolest nekoliko puta vraćala.

Iako je bila teška borba, Isidora je na svom Instagram profilu obaveštavala svoje pratioce o svemu što joj s edešavalo, ali je delila i uspomene. Zahvaljujući njenom Instagram nalogu, imamo priliku da vidimo njene fotografije iz detinjstva.

1 / 4 Foto: Marina Lopičić

Ona je tada objavila fotografije sa mamom i tatom, kao i svoje kada je bila mala, a pratioci su oduševljeno komentarisali ove uspomene.

Isidorini pratioci su tada tvrdili da je književnica ista njena ćerkica Vila, dok njena majka podseća na Lava.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.