BRUTALNO PRETUČENA LIDIJA VUKIĆEVIĆ?! Usledilo NAJGORE, uhvatila je za glavu i MUČKI UDARALA ŠAMARE!
Foto: Printscreen

hit

BRUTALNO PRETUČENA LIDIJA VUKIĆEVIĆ?! Usledilo NAJGORE, uhvatila je za glavu i MUČKI UDARALA ŠAMARE!

Scena privukla pažnju naroda!

Objavljeno: 12:28h

Lidija Vukićević je uspešna srpska glumica koja svojom pojavom privlači široke mase. Neretko objavljuje i fotografije iz privatnog života i sa putovanja na koja često ide.

jednom prilikom je ispričala da se na početku svog glumačkog puta trudila da pokaže da nije samo lepa i talentovana, već i pametna.

"Počeci su mi bili najteži, želela sam da se dokažem. U svom prvom intervjuu sam rekla: "Ja sam glumica sa mozgom", to mi je bilo teško da dokažem. Ljudi su me doživljavali kao zgodnu, kovrdžavu crnku, a ja nisam želela da me ocenjuju po izgledu i da me osporavaju. Želela sam da steknem poštovanje i najvažnije mi je što sam to uspela", rekla je glumica za "Alo", pa otkrila da je često ulazila u sukobe sa rediteljima.

"Bila sam dosta buntovna i često kažnjavana. Ulazila sam u sukobe sa rediteljima kada god bi postojao neki uslov za ulogu", rekla je Lidija.

Lidija Vukićević
foto: Sonja Spasić

Lidija Vukićević, koja u seriji "Igra sudbine" tumači lik ministarke Milevice, u jednoj epizodi je dobila batine od Pančete, ali naravno u pitanju je samo gluma.

Glumicu Lidiju Vukićević gledali smo u popularnoj seriji "Igra sudbine" u kojoj tumači lik ministarke Milevice.

U epizodi koja je tada bila emitovana, prikazana je scena u kojoj je Milevica (koju tumači Lidija) dobila batine od Pančete.

Naime, Pančeta je došla ščepala glumicu za kosu i udarila joj nekoliko šamara.

Ipak, reč je samo o sceni koja je privukla veliku pažnju gledalaca i obožavaoca popularne serije, a evo kako je to izgledalo.

1 / 5 Foto: Printscreen

Bonus video:

00:53

KAO IZ BAJKE: Dom Lidije Vukićević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.