SVI U NEVERICI ZBOG JOVANE JEREMIĆ! Upala u firmu kod bivšeg muža i NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE URADILA, SRAMOTA!
Foto: Promo

šok

SVI U NEVERICI ZBOG JOVANE JEREMIĆ! Upala u firmu kod bivšeg muža i NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE URADILA, SRAMOTA!

Kako je rekla, ona se osmelila da ode kod njega na posao i zatraži da razgovara sa svim ženama iz firme.

Objavljeno: 11:01h

Voditeljka Jovana Jeremić se razvela od supruga Vojislava Miloševića pre godinu dana i kada bi ga god neko pomenuo kao "bivšeg" ona bi odmah ispravila uz opasku da ga ne smatra i ne oslovljava tako, već navodi da joj je to prvi muž.

Toliko je posesivna i sebična u ljubavi najbolje je opisala sama kada je otkrila da preti svim ženama da ni slučajno Miloševiću ne smeju da priđu sa bilo kakvim ljubavnim namerama.

1 / 5 Foto: Instagram

Kako je rekla, ona se osmelila da ode kod njega na posao i zatraži da razgovara sa svim ženama iz firme kako bi im rekla da je on, iako bivši, i dalje njen.

- Zvala sam njegovu šeficu i rekla: "Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu imam nešto važno da im saopštim". Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: "Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i seksualnom smislu imate pravo da birate; ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite" - rekla je Jeremićka u emisiji „Balkan info“.

Ovaj deo emisije objavila je na društvenim mrežama uz konstataciju da su "situacije promenjive, ali kodeks nikad" i da ovo njeno pravilo oduvek važi pa da će tako biti i sa sadašnjim i sa budućim partnerima.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Bonus video:

02:23

Jovana Jeremić o aferi sa Milijem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.