BOLEST NE BIRA! Sin Dragana Bjelogrlića se suočava sa zdravstvenim problemom, U OVOM PERIODU MU JE NAJTEŽE!
Foto: Printscreen/Instagram/Bjelogrlićaleksej

au!

BOLEST NE BIRA! Sin Dragana Bjelogrlića se suočava sa zdravstvenim problemom, U OVOM PERIODU MU JE NAJTEŽE!

Kada ga uhvati napad, baš bude gusto!

Objavljeno: 11:10h

Mladi glumac Aleksej Bjelogrlić, sin dramskog umetnika Dragana Bjelogrlića

On je i član Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Aleksej Bjelogrlić sin je glumca Dragana Bjelogrlića, televizijska publika imala je priliku da ga upozna u seriji „Senke nad Balkanom 2“ gde je tumačio lik Stanislava. Igrao je malog Tirketa u filmu „Montevideo bog te video“, a imao je i epizodne uloge u serijama „Žigosani u reketu“ i „Južni vetar“.

Aleksej, je bio student u klasi Dragana Petrovića Peleta, dobio je poziv od Jugoslovenskog dramskog pozorišta i reditelja Marka Manojlovića da zaigra u predstavi "Široka zemlja" Artura Šniclera.

zabava, estrada, Aleksej Bjelogrlić
foto: youtube printscreen

U tragikomediji o krizi braka kroz suptilnu studiju o društvenom moralu i (ne)vernosti igraju Vojin Ćetković, Marija Vicković, Branislav Lečić, Svetlana Bojković, Milica Mihajlović, Milena Vasić, Nikola Rakočević, Srđan Timarov i Tamara Šustić.

Ono što je zanimljivo jeste da je Svetlana Ceca Bojković Draganu Bjelogrliću, na početku njegove karijere, igrala majku u seriji "Bolji život", a sada će deliti scenu s njegovim sinom.

Aleksej Bjelogrlić se do sada pojavio u serijama "Žigosani u reketu", "Senke nad Balkanom" i "Južni vetar".

Mladi glumac, podsetimo, debitovao je kao dete u filmovima Dragana Bjelogrlića, u prvom i drugom delu "Montevidea". Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku ovog Bjelinog režiserskog prvenca pojavljuje kao desetogodišnji fudbaler.

Aleksej neretko objavljuje svoje fotografije po društvenim mrežama i situacije iz života, pa se ovoga puta požalio da ima zdravstveni problem.

Da bolest ne bira, potvrdio je objavom na svom instagram profilu, u zasebnom storiju, otkrivši da u ovo, prolećno vreme muči muku sa alegijama, kao i većina sugrađana.

Naime, Aleksej je alergičan i to ni manje ni više nego na polen. To mu u ovo vreme, kada sve cveta, stvara ozbiljne poteškoće, na šta se požalio na društvenim mrežama. Podelio je selfi na kojem se vidi da su mu oči i lice umorni od preteranog služenja i nadražaja, uz jasno ukazivanje na problem:

- Polen in on fire - napisao je mladi glumac kog smo gledali u drugoj sezoni popularne serije “Senke nad Balkanom” i koji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu već niže uspehe.

1 / 5 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

02:55

BJELOGRLIĆ RAZOČARAN ZBOG PIRATERIJE: Kod nas ne postoji svest koji je to ZLOČIN!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.