RASTALI SE JELENA I SAID BIN DRAI! Pokupila stvari i došla kod svojih, samo godinu dana od rođenja ČETVRTOG DETETA!
Foto: Instagram

šok

RASTALI SE JELENA I SAID BIN DRAI! Pokupila stvari i došla kod svojih, samo godinu dana od rođenja ČETVRTOG DETETA!

Desilo se neočekivano!

Objavljeno: 12:33h

Nakon skoro godinu dana od kako je na svet donela i četvrto dete, sina Rašida, Jelena bin Drai uputila se na zasluženi odmor. Teška srca rastali su se Jelena i Said bin Drai, a ona je spakovala kofere i doputovala u rodnu Vojvodinu.

Jelena, koja uživa u društvu porodice i prijatelja, 16. maja proslavila je rođendan na jednom vojvođanskom salašu, gde su među brojnim zvanicama gosti bili i njeni kumovi Danica Karić i Nikola Stojiljković.

S obzirom da na fotografijama sa rođendana nema Saida, pretpostavlja se da je njen suprug zbog posla morao da ostane u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali je sigurno da će po povratku kući, skromna Jelena dobiti rođendansku proslavu i tretman dostojan kraljice.

1 / 3 Foto: Instagram

Podsetimo, Jelena Bin Drai, jedna od najbogatijih Srpkinja, letos je po četvrti put postala mama.

Ćerka Ajsa i sinovi Hilal i Hamdan sa velikom srećom i uzbuđenjem dočekali su dečaka kome su nekadašnja misica i njen suprug Said dali ime Rašid.

Budući da je posvećena porodici i velikoj poslovnoj imepriji, Jelene dugo nema u javnosti, a više od godinu dana nije aktivna ni na društvenim mrežama, gde je, s vremena na vreme, umela da nam prenese delić atmosfere iz svoje arapske bajke.

Ipak, konačno smo uspeli da joj uđemo u trag, kada se nedavno pojavila na otvaranju luksuzne cvećare svoje prijateljice Rosemin Madhavji, jedne od ikona stila Bliskog istoka.

Jelena Bin Drai
foto: printscreen

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.