AU, NAJVEĆI BLAM IKADA! JOVANI JEREMIĆ UŽIVO U PROGRAMU SEVNULO MEĐUNOŽJE: Bez cenzure, KAKAV SKANDAL! (FOTO)
Foto: Printscreen Pink

šok

AU, NAJVEĆI BLAM IKADA! JOVANI JEREMIĆ UŽIVO U PROGRAMU SEVNULO MEĐUNOŽJE: Bez cenzure, KAKAV SKANDAL! (FOTO)

Jeremićeva je poznata kao neko ko intrigira gledaoce iz vikenda u vikend, a ovaj put je to uradila ponovo.

Objavljeno: 12:19h

Voditeljka Jovana Jeremić najavljivala je program u svojoj emisiji koju vodi vikendom na sebi svojstven način, a desila joj se i jedna neočekivana situacija.

Jovana se skockala od glave do pete, obukla belu košulju, sako i crnu suknju i sve uparila uz mrežaste čarape. Ipak, kada je sela, gledaoci su mogli da vide više nego što treba.

Naime, Jovani su se videle gaćice i to u pink boji. Jeremićeva je poznata kao neko ko intrigira gledaoce iz vikenda u vikend, a ovaj put je to uradila ponovo.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Pink

Inače, Jovana je nedavno odgovorila kaskaderu Urošu Ćertiću na najnovije prozivke, koje se odnose na natpise o njenoj navodnoj aferi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, što je ona prethodno demantovala.

Naime, Jovana je odlučila da presavije tabak, te kaskader može da očekuje tužbe koje mu voditeljka priprema zbog serije prozivki koje joj je u prethodnom periodu upućivao putem medija.

- Ne želim to da komentarišem i da dajem prostor Urošu Ćertiću. On je jedna nevidljiva zamena. Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu. Bio je samo zamena. Svi generalno se kreću u krugu svoje pokvarenosti. On ne može da shvati da postoje žene koje ne varaju i žene koje imaju veliku moralnu vertikalu i žene koje su velike gospođetine, koje su moralne gromade. Ja ću ga tužiti, dobiće tužbe i to je to, samo tako će moći da se opameti i da shvati da se više kači na moje ime. Jovana Jeremić je druga dimenzija, tako da ne želim više da ga komentarišem - poručila je Jovana.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

02:23

Jovana Jeremić o aferi sa Milijem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.