"MILI JE NAPALJEN KAO PRIPLODNI BIK, MUVA NAKAZE!" JOVANA JEREMIĆ PRESAVILA TABAK: Hoće da ga TUŽI!
Jovana Jeremić, Foto: Instagram

haos

"MILI JE NAPALJEN KAO PRIPLODNI BIK, MUVA NAKAZE!" JOVANA JEREMIĆ PRESAVILA TABAK: Hoće da ga TUŽI!

Drama koja traje već danima

Objavljeno:

Vest koja je pre nekoliko dana uzdrmala javnost jeste da su, navodno, Jovana Jeremić i Aleksandar Milić Mili u vezi što je sada iskoristio Uroš Ćertić i zbog toga ih izvređao.

1 / 9 Foto: Youtube printscreen/Novo jutro

Voditeljka i muzičar oštro su demantovali navode da su u vezi, a sve se dogodilo kada je snimatelj televizije Pink uhvatio kadar Jovaninog telefona u kom je neko ko liči na Milija, umemorisan pod njegovim nadimkom uz poruku u kojoj poziva Jeremićevu u spa.

- A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stajalo je u poruci, a ubrzo su usledili komentari na mrežema.

Jovana Jeremić
foto: Tviter

Jovana i Mili su odmah izjavili da on nije ta osoba u njeno telefonu, ali Uroš Ćertić nije poverovao u to, pa je juče izvređao oboje:

- Mili poludeo na testosteronu i krzi srednjih godina, muva nakaze, hoće da se bije u pevačkom takmičenju. Jači si, Davide, džaba mu testosteron Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i čini ga jako nervoznim i besnim. Tako da napada i naskače na onu dvorsku ludu i nakazu sa Pinka pored lepe i prebogate žene, a ovamo u sklopu plemenitog muzičkog takmičenja, hoće da se bije sa drugim muškim članom žirija. Ali prirodna masa je mama, Đorđe David će pobediti. Džaba steroidi. Mili je napaljen kao priplodni bik i hoće da se bije, ja se kladim na Davida - napisao je Uroš.

Uroš Ćertić
foto: Filip Plavčić

Jovana Jeremić je odlučila da nakon ovoga presavije tabak:

- Ne želim to da komentarišem i da dajem prostor Urošu Ćertiću. On je jedna nevidljiva zamena. Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu. Bio je samo zamena. Svi generalno se kreću u krugu svoje pokvarenosti. On ne može da shvati da postoje žene koje ne varaju i žene koje imaju veliku moralnu vertikalu i žene koje su velike gospođetine, koje su moralne gromade. Ja ću ga tužiti, dobiće tužbe i to je to, samo tako će moći da se opameti i da shvati da se više kači na moje ime. Jovana Jeremić je druga dimenzija, tako da ne želim više da ga komentarišem - poručila je Jovana.

Bonus video:

02:23

Jovana Jeremić o aferi sa Milijem

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.