OPASNI SRBIN SE OBRUŠIO NA MILIJA A ONDA SPOMENUO I TUČU: Ostaćete u neverici, umešana i Jovana Jeremić!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

OPASNI SRBIN SE OBRUŠIO NA MILIJA A ONDA SPOMENUO I TUČU: Ostaćete u neverici, umešana i Jovana Jeremić!

- Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i čini ga jako nervoznim i besnim. - rekao je kaskader.

Objavljeno:

Nedavno je nastala opšta pometnja na društvenim mrežama kada je u Jutarnjem programu Jovana Jeremić pokazala svoj telefon, a među porukama našla se jedna koja je privukla veliku pažnju.

Naime, Jovani je stigla poruka od primaoca koji joj je upisan kao Mili, a uz to se vidi i njegova fotografija, na kojoj izgleda kao da je kompoziror Aleksandar Milić Mili.

1 / 5 Foto: filip plavčić

Međutim, Jovana i Mili su objasnili da se nikada nisu čuli i stavili su tačku na ovu priču. Ipak, sada je kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić ponovo potkačio Jovanu, i tom prilikom isprozivao i Milića.

- Mili poludeo na testosteronu i krzi srednjih godina, muva nakaze, hoće da se bije u pevačkom takmičenju. Jači si, Davide, džaba mu testosteron - napisao je Ćertić.

- Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i čini ga jako nervoznim i besnim. Tako da napada i naskače na onu dvorsku ludu i nakazu sa Pinka pored lepe i prebogate žene, a ovamo u sklopu plemenitog muzičkog takmičenja, hoće da se bije sa drugim muškim članom žirija. Ali prirodna masa je mama, Đorđe David će pobediti. Džaba steroidi! - rekao je Ćertić, pa dodao:

- Mili je napaljen kao priplodni bik i hoće da se bije, ja se kladim na Davida! - zaključio je kaskader.

Aleksandar Milić Mili
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

03:20

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVREĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od ZMAJA OD ŠIPOVA, za nju se svašta priča po BEOGRADU!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.