JOVANI JEREMIĆ BIVŠI MUŽ SPASIO ŽIVOT: "Imala sam SRČANI UDAR usred mora i počela da se davim!"
Jovana Jeremić, Foto: Youtube

niste znali

JOVANI JEREMIĆ BIVŠI MUŽ SPASIO ŽIVOT: "Imala sam SRČANI UDAR usred mora i počela da se davim!"

Voditeljka se prisetila nemile situacije sa jednog letovanja

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić prisetila se nemile situacije kada je imala manji srčani udar. Sve se odigralo tokom letovanja, na plaži, a srećom njen tadašnji suprug Vojislav Milošević je bio tu pa joj je domah pritrčao u pomoć.

Jovana Jeremić, Vojislav Milošević
foto: Printscreen Instagram

- Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi - počela je popularna voditeljka.

- Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu - kaže Jovana i priseća se šta su joj rekli lekari.

1 / 8 Foto: Instagram

- Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom bivšem mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - ispričala je Jovana Jeremić za “Svet”.

Bonus video:

02:23

Jovana Jeremić o aferi sa Milijem

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.