BILA JE ZVEZDA, PA JE TUŽILA FRIZERA JER JOJ JE UNIŠTIO KOSU: Evo kako pevačica danas izgleda! (FOTO)
Foto: youtube/printscreen

evo gde je danas!

BILA JE ZVEZDA, PA JE TUŽILA FRIZERA JER JOJ JE UNIŠTIO KOSU: Evo kako pevačica danas izgleda! (FOTO)

Bila je jedna od najpopularnijih folk pevačica devedesetih godina na ovom podneblju.

Objavljeno:

Godine su prolazile, hitovi su se nizali, a mnogi muškarci u bivšoj Jugoslaviji uzdisali su za njom! Međutim, u ovom veku njena popularnost je naglo opala, pa je pokušala da vrati staru slavu učešćem u rijalitiju “Dvor” 2011. godine.

– Osam nedelja je trajao moj eksperiment u tom šou programu. Drago mi je što sam uspela da se iskontrolišem i da ne učinim ništa zbog čega bih se posle kajala. Verujte nije mi bilo lako. 24 učesnika, različitih naravi, karaktera, zatvoreni na veoma malom prostoru. Pokušala sam da se isključim iz svega. Mlađi učesnici su se trudili na sve moguće načine da skrenu pažnju na sebe, ne birajući sredstva. Nekima je to pošlo za rukom. Npr. MC Stojan je sad jedan od najtraženijih pevača u dijaspori. On je pametno iskoristio svoje učešće na Dvoru. Nikada više ne bih ušla u sličan program kao učesnik. Dokazala sam sebi da i to mogu – izjavila je Vanesa nakon što su je gledaoci iznacili iz ovog šou programa.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/goca_bozinovska_official

Vanesa je oduvek gradila karijeru svojim glasom i pesmama, ali ni ovu estradnu zvezdu nisu zaobišli skandali. Naime, ona je pre desetak godina, kako su tada mediji izveštavali, tužila frizera Mikija Panjkovića, jer joj je uništio kosu. Ona je tvrdila da je izgubila nekoliko tezgi zbog “ućebane kose”. Pevačica je na sudu tražila nadoknadu za propuštenu dobit, kao i za pretrpljenu duševnu bol.

Ova pevačica je doživela neprijatnosti i od sovg prvog komšije koji je, prema njenim rečima, godinama uznemiravao nju i njenog oca. Sukob je kulminirao kada fizički napao pevačicu i njenog oca.

– Događaj je prijavljen policiji, potom je on procesuiran do sudstva, ali godine pakla još traju. Pre pet godina, kada je počelo maltretiranje, mislila sam da će mojim mukama kroz koje prolazim zbog manijaka prestati. Dok sam živela na Zvezdari sa ocem, komšija je počeo da nas uznemirava, preti. Jednog dana je nasrnuo na mog oca, oborio ga je na zemlju i počeo da ga šutira. Dok sam bila na vezi sa policijom i pokušavala da odbranim tatu, on me je ujeo za prst i od tog mi je naprsla kost –ispričala je jedne godine Vanesa.

Trenutno folkerkin život protiče bez ikakvih problema, barem to tako deluje u javnosti. Vanesa, koja danas ima 51 godinu, i dalje nastupa, uglavnom po privatnim proslavama, gostuje po emisijama i redovno kači fotografije na svoj Instagram nalog čime pokazuje da joj vreme ne može ništa. I dalje je vrlo lepa, atraktivna i mladolika.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/vanesa_sokcic

Vanesa je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa izvesnim Sajom, sa kojim nema dece.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.