"OTIŠLA SAM PO PIŠTOLJ": Svi ostali u ŠOKU zbog naše pevačice!
Foto: Printscreen / Youtube

au

"OTIŠLA SAM PO PIŠTOLJ": Svi ostali u ŠOKU zbog naše pevačice!

Pevala je narodne pesme, ali to joj se nije svidelo

Objavljeno:

Vanesa Šokčić je sa 19 godina dobila nadimak "Plavi haos" koji joj je u početku jako smetao. Bunila se dugo protiv njega, ali ga je na kraju prihvatila.

Malo pre nego što je trebalo da završi Muzičku akademiju, počela je da nastupa sa bendom u klubu koji je držao njen otac. Pevala je narodne pesme, ali to joj se nije svidelo.

- Za mene su narodnjici bili "ne, nikako". Rekli su mi da probam i da naučim samo tri pesme, i tako sam ja počela. Osladilo mi se, pa je došla prva plata od mog šefa, tj. tate i kad sam dobila prvu platu nisam imala vremena za Akademiju jer sam morala da skidam nove pesme za nastupe - rekla je pevačica.

Njen otac joj je godinama bio menadžer, a zanimljivo je da je od njega, pored ljubavi prema muzici, nasledila i to da voli da se bavi restaruacijom nameštaja.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/vanesa_sokcic

Pitala sam se "ko zna ko je tu spavao". Ali naravno sve se u životu uči i onda shvatite da to ima pravu vrednost - otkrila je Vanesa u jednoj emisiji.

Kako je dodala, i danas je njena pasija nameštaj, pa nekad ne bira ni vreme ni mesto, što je potvrdila njena prijateljica.

- Jednom sam u ponoć išla kod tate po pištolj za tapaciranje nameštaja, u tom momentu, u toj sekundi moramo da napravimo i istapaciramo nešto - otkrila je njena dugogodišnja prijateljica Sandra.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.