ZA "PLAVIM HAOSOM" SU DEVEDESETIH SVI LUDELI, A ONDA JE REŠILA DA SE POVUČE: I dalje je BOMBA koja živi u LUKSUZU
Vesela ekipa, Foto: Instagram printscreen/goca_bozinovska_official

ko se seća?

ZA "PLAVIM HAOSOM" SU DEVEDESETIH SVI LUDELI, A ONDA JE REŠILA DA SE POVUČE: I dalje je BOMBA koja živi u LUKSUZU

Pevačica uživa u životu!

Objavljeno:

Vanesa Šokčić je popularna folk zvezda, devedesetih poznata i pod nadimkom Plavi haos. Rođena je 1970 godine u Beogradu.

Estradnu karijeru je započela kao trogodišnja devojčica u dečjem horu „Kolibri“. Bila je u grupi sa Ivanom Bojić – Zarić, Filipom Patom, itd. Kao mala je želela da postane doktorka, ali ipak se odlučila za muziku. Završila je Srednju muzičku školu i upisala je Muzičku akademiju. Otac Stevica joj je bio najveća podrška. U početku je bio njen menadžer i prvu platu je zaradila u restoranu koji je on držao. Rešila je da napusti Muzičku akademiju i da se posveti nastupima.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/vanesa_sokcic

Prvi album je objavila 1991. godine. Pevala je po svadbama, vašarima i drugim veseljima. Često je imala tremu pa i danas pije kafu pre nastupa da bi se smirila.

Ona je rešila da se povuče i da uživa u produktu svog rada.

Na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije iz svog života, pa možemo biti upućeni u sva dešavanja iako nije toliko više zastupljena u medijima.

Možemo da vdimo da Vanesa i dalje izgleda bombastično, kao i da vodi jedan luksuzan život okružena prijateljima i porodicom. Baš onako kako treba!

Bonus video:

00:15

Espreso čestitke: Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.