LEZITE, PIŠTOLJI! LEŽALE SMO ISPOD STOLA 15 MINUTA: Srpska pevačica pevala kriminalcima, ISPRIČALA SVE!
Vanesa Šokčić, Foto: Youtube printscreen/Južni vetar

haos

LEZITE, PIŠTOLJI! LEŽALE SMO ISPOD STOLA 15 MINUTA: Srpska pevačica pevala kriminalcima, ISPRIČALA SVE!

90tih je bila u jeku slave

Objavljeno:

Vanesa Šokčić bila je jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih godina, a njene pesme su i danas na redovnom repertoaru mnogih kolega.

Za devedesete se vezuju teška vremena, a Vanesa je često pevala i na proslavama raznih kriminalnih grupa koje su tada harale. Za svoju bezbednost nikada nije strahovala, ali se prisetila jedne situacije na nastupu, prenosi Grand online.

1 / 3 Foto: printscreen

"Nisam se nikada uplašila za svoj život. Nisam nikad imala problem kada sam pevala na takvim proslavama, ali se desio problem na gostovanju u diskoteci. U Nemačkoj smo pevale Milena Plavšić i ja i upali su unutra: 'Lezite, pištolji'... Ležale smo ispod stola jedno 15 minuta i onda su odveli gazdu", ispričala je.

Pevačica je i dalje tražena, a tome svedoči i to što se pojavila u jednoj epizodi serije "Južni vetar".

Vanesa Šokčić
foto: Aleksandar Stojanović

"Od kada sam se pojavila u seriji počela je ponovo euforija kao devedesetih. Vratila su mi se sećanja iz tog doba i nije slučajnost što sam baš ja odabrana za tu scenu", izjavila je pevačica, koja ipak smatra da je pevanje ono čime se bavi, pa kao glumica ipak ne želi da se oproba, za razliku od nekih njenih koleginica.

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.