RAZOTKRIVENE DVE SESTRE! Aleksandra i Kristina Kovač nisu mogle jedna drugu očima da gledaju, 8 godina su u SUKOBU!
Foto: Dragan Kadić

pomirenje

RAZOTKRIVENE DVE SESTRE! Aleksandra i Kristina Kovač nisu mogle jedna drugu očima da gledaju, 8 godina su u SUKOBU!

- Moj odlazak u Švedsku o meni govori baš mnogo - najviše o tome šta mi je u životu najvažnije.

Objavljeno: 09:17h
  • 58

Pre osam godina otpočeo je sukob sestara Kovač. Kristina je, naime, javno prozvala Aleksandru kako nije dobra tetka njenoj ćerki jer je gotovo i ne viđa, a od tog momenta naslednice Kornelija Kovača čas su u ratu, čas u primirju. U par navrata, a na osnovu Kristininog povremenog "bockanja" starije sestre putem medija, činilo se da njih dve nikada neće pronaći zajednički jezik, te da je potrebno mnogo truda i razgovora kako bi se makar mali pomak učinio.

Kristina je ubrzo nakon prve medijske svađe sa Aleksandrom napustila Srbiju, preselila se sa suprugom i ćerkom u Švedsku, odakle je nastavila sa povremenim zamerkama. Jedan njen komentar upućen sestri svakako će ostati upamćen.

Aleksandra Kovač, Kristina Kovač
foto: Kurir

- Moj odlazak u Švedsku o meni govori baš mnogo - najviše o tome šta mi je u životu najvažnije. A raznorazni prijatelji, saradnici, dalja i bliža rodbina sleš kreativni Ambasadori - valjda znaju šta o njima govori izbor koji su oni napravili. To je važno, da upoznaju sebe bez laži, prevare i ukrašavanja - napisala je Tina, a na taj, kao i na mnoge druge njene komentare Aleksandra se nije mnogo osvrtala.

Suzdržavala se, iako je na kritike kao starija sestra imala pravo, a retko kada, i uvek oprezno, je na tu temu davala izjave za medije, što je očigledno rezultiralo time da i Kristina malo popusti. Već par meseci nije se moglo čuti da je do novog sukoba između sestara Kovač došlo, naprotiv Aleksandra je nedavno jednom fotografijom jasno stavila do znanja da se odnos među njima drastično promenio nabolje. Naime, prisećajući se svega što su zajedno, a uz pomoć oca Kornelija i majke Spomenke, stvorile u muzici ona je objavila uspomenu iz detinjstva, čime je demantovala nova nagađanja da su nekadašnje članice grupe K2 i dalje u ratu.

Kristina Kovač
foto: Instagram

Bonus video:

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?
03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media