"DANAS JE TAJ DAN": Iz doma KOVAČ stižu POTRESNE VESTI!
Kristina Kovač, Foto: Dragana Udovičić

haos

"DANAS JE TAJ DAN": Iz doma KOVAČ stižu POTRESNE VESTI!

Takođe, u svojoj dirljivoj poruci otkrila je i da li joj je muzika i dalje u prvom planu

Objavljeno:

Ispovest Kristine Kovač, koju je pevačica podelila na društvenim mrežama, ne prestaje da se komentariše, budući da je veoma emotivna.

Naime, pre tačno tri godine, Kristina je odlučila da okrene novi list i preseli se u Švedsku, u potrazi za nekim boljim životom. U tom državi pronašla je svoj mir, odgaja ćerkicu Taru i ima emotivnog partnera koji je uz nju. Baš na ovu važnu godišnjicu pevačica se oglasila na društvenim mrežama, iznevši svoju ispovest.

- Sretna meni godišnjica, treća po redu! Pre tačno tri godine, očiju punih suza, sela sam na autobus, pa na jedan, drugi, treći, pa četvrti voz, u potrazi za boljim životom i našom svetlijom budućnošću. Rešena, uzbuđena, odlučna i prestravljena. Mnogo toga što sam htela, uspela sam. Mnogo toga što hoću, još nisam. ' rekla je pa dodala:

Ali čist vazduh (i bukvalno i metaforički rečeno) je tu, deo svakog našeg dana, deo naših života.Taru sam videla u Kulturami kad je imala 4-5 godina. Evo je. Naučila da svira gitaru, peva kao duša, planira da upiše Kulturama gimaziju za par godina, a zatim najprestižniju višu školu za kompozitore savremene pop muzike u Švedskoj, Musikmakarna. Videćemo, ali ide u dobrom pravcu - napisala je Kristina na "Instagramu" .

Takođe, u svojoj dirljivoj poruci otkrila je i da li joj je muzika i dalje u prvom planu:

1 / 3 Foto: Dragan Kadić

- Gle čuda, Danijel i ja ne “peremo go*na”, ni sad, ni nikad, što se mene tiče. Imam odličan posao u kom me stalno guraju naviše. On radi ono što voli, biće i bolje kad to bude za stalno i kada pokrene sopstvenu priču. Muzika je za sada kolateralna šteta, skrajnuta sa strane, jer... joj još nije vreme. Ona je moja ljubav i zahteva energije, snage, vremena. Biće. Nemam nikakve sumnje da će biti. Sve u svemu, bila sam spremna na apsolutno sve, a dobila mnogo više od toga. Da, hoću još, hoću bolje i više, ali... šta je tu novo? Ma, čestitam ja sebi još jedared, ljudi, kad ja emigriram, tu trava ne raste - završila je Kristina Kovač.

Bonus video:

04:03

Kovač: Ako Rusija to dozvoli nestaće kao jedinstvena država

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.