OKUPILA SE PORODICA KOVAČ NA BITAN DAN, A KRISTINE OPET NEMA: Nastala FOTKA, a na njoj i NOVA IZABRANICA KORNELIJA!
Foto: Damir Dervišagić

opa

OKUPILA SE PORODICA KOVAČ NA BITAN DAN, A KRISTINE OPET NEMA: Nastala FOTKA, a na njoj i NOVA IZABRANICA KORNELIJA!

Sve tri ćerke Kornelija Kovača pokazale su neverovatnu slobodu i umešnost na javnoj sceni

Objavljeno: 11:49h

Formirajući muzičku grupu K2 ćerke Kornelija Kovača, Aleksandra i Kristina Kovač dospele su svojevremeno u žižu medijskog interesovanja.

Deceniju, dve kasnije i njihova mlađa sestra Anja, koju je kompozitor dobio sa novom suprugom Snežanom, stekla je mogućnost da svoj umetnički talenat istakne kroz glumu, te smo je tako u ulozi tinejdžerke Roki gledali u seriji "Neki novi klinci".

Sve tri ćerke Kornelija Kovača pokazale su neverovatnu slobodu i umešnost na javnoj sceni, ali čine se da nisu sve dovoljno vične kada je reč o zajedništvu, sestrinskoj solidarnosti i ljubavi prema porodici.

1 / 3 Foto: Nemanja Đorđević

Naime, Aleksandra i Kristina, ako je suditi po Kristininim ranijim navodima već neko vreme nisu u dobrim odnosima.

Kristina se čak pre nekoliko godina sa suprugom i ćerkom odselila u inostranstvo, gde i sada živi, a to je, pretpostavljamo, jedan od razloga zašto se juče nije odazvala očevom pozivu da se sestrama i maćehi pridruži na proslavi Uskrsa.

Aleksandra, Anja, Kornelije i njegova supruga Sneška uživali su u prazničnoj trpezi, dok su prethodno nastojali da ispoštuju običaje i tradiciju, a potom su okupljanje zabeležili fotografijom koju je Aleksandra objavila na svom "Instagram" profilu. Ipak, čini se da im bez Kristine radost nije bila potpuna.

Oni koji shvataju značaj porodičnog okruženja u vreme praznika tumače da im kiseli osmesi kriju čežnju i veliko nedostajanje.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.