DANI OBAVIJENI TUGOM U DOMU KRISTINE KOVAČ!
Foto: instagram/kristinakovac43

au!

DANI OBAVIJENI TUGOM U DOMU KRISTINE KOVAČ!

Nikada nije krila koliko je značila!

Objavljeno: 19:13h

Formirajući muzičku grupu K2 ćerke Kornelija Kovača, Aleksandra i Kristina Kovač dospele su svojevremeno u žižu medijskog interesovanja.

Deceniju, dve kasnije i njihova mlađa sestra Anja, koju je kompozitor dobio sa novom suprugom Snežanom, stekla je mogućnost da svoj umetnički talenat istakne kroz glumu, te smo je tako u ulozi tinejdžerke Roki gledali u seriji "Neki novi klinci".

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

Sve tri ćerke Kornelija Kovača pokazale su neverovatnu slobodu i umešnost na javnoj sceni, ali čine se da nisu sve dovoljno vične kada je reč o zajedništvu, sestrinskoj solidarnosti i ljubavi prema porodici.

Kristina se čak pre nekoliko godina sa suprugom i ćerkom odselila u inostranstvo, gde i sada živi.

Muzičarka je danas emotivnom objavom čestitala mami Spomenki rođendan. Iako je preminula 2006. od karcinoma dojke, Kristina nikad nije krila koliko joj mama s vremenom sve više nedostaje.

- Tu si, u svakoj mojoj ćeliji, svakoj pori mog bića, u mojim izborima, mom humoru, mojim forama... Što sam starija, sve se teže odvajam od tebe- jer si postala nekako deo duše koju nosim unutra. Zauvek- poručila je Kristina.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.