PILOT JE ODMAH REAGOVAO! Milica Pavlović poletela za Crnu Goru, ali je nastao HAOS U AVIONU!
Milica Pavlović, Foto: Emilija Jovanović

šok

PILOT JE ODMAH REAGOVAO! Milica Pavlović poletela za Crnu Goru, ali je nastao HAOS U AVIONU!

Naime, kada su ugledale pevačicu imale su potrebu da joj udele komplimente da joj divno stoji plava boja kose, ali i da poslednjih dana ne gase pesme sa njenog novog albuma „Posesivna.

Objavljeno: 15:34h

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre samo četiri dana objavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“ i napravila potpuni haos u našem regionu. Pesme se već bliže neverovatnoj cifri od 10 miliona pregleda na sajtu Jutjub, po prvi put se desilo da jednom izvođaču sve numere završe u trendingu, a Pavlovićeva na svakom koraku dobija pohvale i komplimente za novi album.

1 / 4 Foto: Promo

Naime, kada su ugledale pevačicu imale su potrebu da joj udele komplimente da joj divno stoji plava boja kose, ali i da poslednjih dana ne gase pesme sa njenog novog albuma „Posesivna. - Danas je sa mnom letela najlepša plavuša na našoj estradi i dobila sam poklon. Kakva divna i normalna devojka – napisala je pilotkinja na društvenoj mreži Instagram. Milica je ostala bez teksta povodom ove situacije, te kaže da je na tom letu posebno uživala.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

20:53

Milica Pavlović : Promocija albuma Posesivna

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.