"OVO ZVUČI KAO IZ KATALOGA NEKOG, KAO DA BIRATE": Milica Pavlović i elitna prostitucija!
Milica Pavlović, Foto: Emilija Jovanović

au

"OVO ZVUČI KAO IZ KATALOGA NEKOG, KAO DA BIRATE": Milica Pavlović i elitna prostitucija!

Milica je iskreno govorila o svemu

Objavljeno:

Muzička zvezda Milica Pavlović novim albumom “Posesivna” obara rekorde slušanosti, a u pesmama su se uglavnom pronašle pripadnice nežnijeg pola. Na pitanje koliko je ona u životu bila posesivna bivša, Milica kroz osmeh odgovara:

- Nenormalno. To nema granicu. To je strašno.

U pesmi kažete: “Još su slađe zore, šećeru“. Da li su slađe zore kad se budite sami ili sa nekim?

1 / 6 Foto: Promo

- Kada uđem u more, more postaje slatko, a ne slano. Ima svoje čari buditi se sam, ceo krevet tvoj, tvoje misli. Isto tako ima i čari kada su nečija široka leđa pored tebe. Kada znaš ipak su tu ta leđa. Na kraju dana i kada imam ta leđa pored sebe, meni su ova moja nekako dovoljna. A ova druga volim kada mi se dese da budu tu da me obgrle. Ali isto ja mogu sama i volim svoja leđa, jer ne mogu da me izdaju.

“Svi na after bi kod Milice, a ja bih pre spavala s čajem od kamilice“. Stvarno pre birate čaj nego alkohol?

- Ova plavuša otvara novo polje svog života i priča samo o sadašnjosti i o budućnosti. Tako da u sadašnjem vremenu obožavam čaj od kamilice i pijem ga svakodnevno. Isto tako volim i dobar alkohol. Tako sam na intimnijoj večeri sa prijateljima i saradnicima nazdravila dobrim prosekom. Što se tiče muškaraca pokupila sam novu energiju generalno sa ovim albumom i sa plavom kosom. Zvučaće dvosmisleno, ali vratila se na fabrička podešavanja i priželjkujem novu energiju i neku megafacu frajera da može da se nosi sa posesivnom Milicom.

Koliko vam se puta u životu desilo kao u pesmi da ste devojku u toaletu tešili zbog muškarca?

- Imala sam i jedne i druge situacije. Mene su uglavnom tešili muškarci koji su mi prijatelji u tim momentima. A svoje drugarica sam znala da tešim.

“To je prokletstvo tatinog sina, svaka da puzi i da ga moli. Čeka da padneš pa da te slomi“. Stvarno su takvi?

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/senoritamilica

- Oni na kraju dana i jesu ovakvi. Ljilju, koja je napisala ovu pesmu, pitala sam: “Jesi li sigurna, jer ja uopšte ne znam te pesme gde se žena ženi direktno obraća kroz priču“. Bila sam hrabra i žene su to i te kako prepoznale. Tatini sinovi su naučili da uvek nešto dobijaju na gotovo i da svaka treba i da puzi i da moli, a da budeš dobra kad njemu treba. Što se mene tiče, što dalje od mene tatini sinovi.

Sada ste sami?

- Sada sam sama. Ova plavuša je sama.

Da li ste “de luks riba”?

- Nemam problem da se našalim, a i vidim po medijima da se piše nešto vezano za prostituciju kod nas. Kad smo odabrali taj naziv “riba de luks”, ja kažem: “Ovo zvuči kao iz kataloga nekog, kao da birate“. Pa sam tri puta menjala. Zamislite pevaju neke devojke - odmah kao katalog. Ali na kraju stvarno nije tako. Više sam se šalila. Na kraju, sada kada je ova tema bila aktivna, kažem. “Evo taman, izlazi riba de luks, uz ovu temu“.

“Na kraju puta setiće se svi prvih ljubavi, zabranjenih“. Uvek se to desi zar ne?

- Setiš se. Zato što sve te ljubavi, sva ta stanja koja prolaziš generalno u životu i ostalo, od sebe naprave bolju verziju. Boriš se sa sobom, pustiš na kraju emociju. A onda se probudiš neko jutro, pa se setiš svih nekih dešavanja, lepih i manje lepih, pa se probudi nešto u stomaku. To je normalno mi smo ljudi. Ali, ako opet iz nečega izađeš i ako to nešto nije bilo to, treba da ostaviš po strani. Svakako bi se možda desila u životu neka ljubav koja nije bila suđena. U pravom momentu i pravo vreme, a bila je prava.

Imali ste takvih?

- Smatram da sam se borila za svakog partnera sa kojim sam bila, a kažem da onaj pravi će biti onaj koji će se boriti za mene i koji neće tako lako pustiti mene od sebe. Smatram da sam žena koja vredi i koja zaslužuje da se neko bori za mene i da me ne pusti tako lako. A ako su me ovi drugi pustili tako lako, nisu ni bili vredni.

“Provereno nema plan. Istu grešku ponavlja, teško me zaboravlja“. Koliko je bilo ovakvih situacija u vašem životu?

- Kada me neko povredi, ne zaboravljam. Znam da oprostim, ali ništa ne zaboravljam. To stavim u neku fioku. Kada se dešavaju neke stvari, tačno znam kako da se postavim u situacijama. Nisam osvetoljubiva, to ne, da me neko ne shvati pogrešno, ali ako sam se previše davala u nekom odnosu, onda kad dođe momenat, kad dođe mojih pet minuta, onda se ne dajem toliko.

Bonus video:

02:55

CELA ESTRADA JE TO ZNALA, TO JE BILA JAVNA TAJNA! Nada Obrić progovorila o ljubavnoj aferi Miroslava i Mirjane

(Espreso / Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.