"LUKAS I JA NISMO VIŠE PRIJATELJI!" MILICA PAVLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Svašta se izdešavalo!
Milica Pavlović, Foto: Emilija Jovanović

intervju

"LUKAS I JA NISMO VIŠE PRIJATELJI!" MILICA PAVLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Svašta se izdešavalo!

Pevačicin album "Posesivna" je u rekordnom vremenu ušao u trending

Objavljeno: 11:59h
Maša Ćorić

Nakon dve godine studioznog i marljivog rada mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre dve noći u okviru specijalne emisije predstavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“. I napravila potpuni haos kada je publika u našem regionu u pitanju.

Ekipa Espresa došla je na promociju i tim povodom imali smo priliku da sa Milicom porazgovaramo na teme o kojima javnost nema često priliku da je čuje.

milica pavlović
foto: Moshi creative / Mina

Milica je neko ko epitet 'javna ličnost' koristi u više svrhe bez ustručavanja, te je bilo neminovno da je pitamo da li je intro za pesmu "After kod Milice", gde su izvučeni svi hejt komentari na njen račun, zapravo njen odgovor na situaciju sajber nasilja koja je postala svakodnevica našeg društva:

- Ja sajber nasilje ne doživljavam kao trend temu, dok mnoge moje kolege koriste to kao momenat da dobiju parče slave u dnevnoj štampi. Ako ikako mogu, želim da apelujem na vlasti da uvedu zakon da ne može svako da vam kaže: "Ubiću te!", bez identiteta i krijući se iza lažnih profila.

1 / 8 Foto: Emilija Jovanović

Iako su godinama unazad negovali kolegijalnost, pa i prijateljstvo, koje su 2018. godine krunisali zajedničkom pesmom "Kidaš me", Milica Pavlović i Aca Lukas više nisu prijatelji.

- Sigruna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. Pesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem ali sam je skinula.

Posesivna nikada nije krila ljubav prema svojoj baki i deki, malo je poznato da je renovirala svoj dom u svom selu, a nakon dekine smrti, baku preselila u Beograd gde se brine o njenom lečenju i zdravlju. Najponosnija je na to što je mogla da im pruži sve što treba, iako ističe da joj nikada ništa nisu tražili.

Milica Pavlović
foto: Promo

Neizostavno pitanje jeste pevačicin ljubavni status. Ovoga puta nije bila diplomata kao po običaju, te je otvorila dušu i otkrila kakvi su njeni bivši momci:

- Sve su to dobri momci sa kojima sam ja bila. Njima je samo Milica kao takva bila preveliki zalogaj, i to je to.

Milica Pavlović
foto: Promo

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

20:53

Milica Pavlović : Promocija albuma Posesivna

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.