NAŠA PEVAČICA SVA U PODLIVIMA I MODRICAMA: Priložila fotografije kao DOKAZ, svi ZABRINUTI! (FOTO)
Milica, Foto: Printskrin/Instagram/senoritamilica

šta se dešava?

NAŠA PEVAČICA SVA U PODLIVIMA I MODRICAMA: Priložila fotografije kao DOKAZ, svi ZABRINUTI! (FOTO)

Sve za posao!

Objavljeno:

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović pokazala je da nije sve uvek onako kako izgleda, već da se iza glamura u sjaja, ponekad krije i nešto drugo.

Naime, Milica je pre nekoliko dana objavila svoj četvrti album "Posesivna", a za numeru "Šećeru", koju je snimila sa Albinom, Pavlovićeva je, u okviru koreograije, ležala na podu i igrala u ležećem položaju.

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

Iako je sve izgledalo veoma provokativno i, kako je i sama napisala, lagano, koreografija je bila veoma zahtevna, o čemu svedoče i fotografije koje je mlada muzička zvezda objavila na Instagramu.

Pavlovićeva je nakon nekoliko ponavljanja koreografije završila u modricama, podlivima i bolovim,. Ali sav trud je vredeo, jer je ova numera, kao i ostale sa albuma, osvojila srca publike, a spot je ludilo.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram/senoritamilica

- Gledam nastup za pesmu "Šećeru" i toliko mi lepo i lagano izgleda iz ove perspektive, ali u nastavku pogledajte kako je izgledalo moje telo nakon što sam desetak puta izvela ovu "laganu" koreografiju. Modrice, podlivi, bolovi... - napisala je Milica uz objavu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.