OVO JE SIN VESNE RADUSINOVIĆ: Nije hteo više da ćuti, ISPRIČAO JE SVE O MILOMIRU MARIĆU!
Vesna i Marić, Foto: Printscreen Instagram/vesnaradusinovicofficial

ŠOK

OVO JE SIN VESNE RADUSINOVIĆ: Nije hteo više da ćuti, ISPRIČAO JE SVE O MILOMIRU MARIĆU!

Ipak, sin Vesne Radusinović, koji Marića obožava zamerio mu je jednu sitnicu

Objavljeno: 11:44h

Sin Vesne Radusinović, koga je dobila iz braka sa Dževdetom Tuzlićem, odrastao je uz Milomira Marića, a javnost sada konačno ima prilike da sazna kakav odnos imaju očuh i sin.

Vesna Radusinović neretko je govorila da ju je Marić, na početku njihove ljubavne priče posebno osvojio svojim ophođenjem prema njenom sinu Vedranu.

1 / 4 Foto: Printscreen/jutjub/zivotnaprica

Njihova ljubavna priča otpočela je tako što je Vesna kao prava lafica kroz šalu stavila Mariću do znanja da joj se dopada. Tada je u kancelariju donela fotografije svog sina Vedrana na šta je Milomir rekao: "Vesna imaš mnogo lepog sina", a ona ga kroz smeh upitala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?".

I tada je polako počela jedna od najromantičnijih ljubavnih priča na javnoj sceni. A iako zajedno nisu imali dece Milomir je sina Vesne Radusinović gledao kao svog.

- Njih dvojica se divno slažu. Vedran, koji završava četvrti razred gimnazije, odrastao je uz Milomira. On ga je ujutru budio za školu, pripremao mu doručak, cedio voće i odlazio na roditeljske sastanke - otkrila je Vesna u jednom razgovoru za Gloriju dok je drugom prilikom ispričala da Vedran i Milomir imaju dosta sličnosti.

- Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: "Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma". I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je - otkrila je Vesna za Hello.

Ipak, sin Vesne Radusinović, koji Marića obožava zamerio mu je jednu sitnicu.

- Još nije potpuno zadovoljan Marićevim poznavanjem modernih tehnologija, kao i mojim nepoštovanjem njegove želje da bude apsolutno anoniman - otkriva ponosna majka koja na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog naslednika.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.