SIN VESNE RADUSINOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O OČUHU MILOMIRU MARIĆU! Preko JEDNOG ne može da pređe, dosta se KRILO!
Foto: © ATA Images

PROGOVORIO

SIN VESNE RADUSINOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O OČUHU MILOMIRU MARIĆU! Preko JEDNOG ne može da pređe, dosta se KRILO!

A iako zajedno nisu imali dece Milomir je sina Vesne Radusinović gledao kao svog.

Objavljeno:

Sin Vesne Radusinović, koga je dobila iz braka sa Dževdetom Tuzlićem, odrastao je uz Milomira Marića, a javnost sada konačno ima prilike da sazna kakav odnos imaju očuh i sin.

Vesna Radusinović neretko je govorila da ju je Marić, na početku njihove ljubavne priče posebno osvojio svojim ophođenjem prema njenom sinu Vedranu.

Njihova ljubavna priča otpočela je tako što je Vesna kao prava lafica kroz šalu stavila Mariću do znanja da joj se dopada. Tada je u kancelariju donela fotografije svog sina Vedrana na šta je Milomir rekao: "Vesna imaš mnogo lepog sina", a ona ga kroz smeh upitala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?".

zabava, estrada, vesna radusinović, Milomir Maric
foto: instagram printscreen

I tada je polako počela jedna od najromantičnijih ljubavnih priča na javnoj sceni. A iako zajedno nisu imali dece Milomir je sina Vesne Radusinović gledao kao svog.

- Njih dvojica se divno slažu. Vedran, koji završava četvrti razred gimnazije, odrastao je uz Milomira. On ga je ujutru budio za školu, pripremao mu doručak, cedio voće i odlazio na roditeljske sastanke - otkrila je Vesna u jednom razgovoru za Gloriju dok je drugom prilikom ispričala da Vedran i Milomir imaju dosta sličnosti.

- Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: "Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma". I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je - otkrila je Vesna za Hello.

Ipak, sin Vesne Radusinović, koji Marića obožava zamerio mu je jednu sitnicu.

- Još nije potpuno zadovoljan Marićevim poznavanjem modernih tehnologija, kao i mojim nepoštovanjem njegove želje da bude apsolutno anoniman - otkriva ponosna majka koja na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog naslednika.

Bonus video:

00:32

Milan Marić ulazi u zgradu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.