TOTALNI OBRT U ŽIVOTU MARIJE KARAN: Pojavio se ON i sve se menja!
Foto: Instagram printscreen/marakaran

promena!

TOTALNI OBRT U ŽIVOTU MARIJE KARAN: Pojavio se ON i sve se menja!

Bez prijatelja, bez gužve, samo njih troje, more i sunce.

Objavljeno:

Postoje javne ličnosti koje privatnost pokušavaju da sačuvaju samo za sebe, s razlogom. Jedna od njih je glumica Marija Karan (39), čiji je emotivni život sve interesantniji javnosti. Opet, s dobrim razlogom. Taman što su mediji utihnuli od prvobitnog iznenađenja usled pomirenja s emotivnim partnerom Vladanom Balabanom, od njenih prijatelja stiže nova zanimljiva informacija: od bivšeg supruga, producenta Džoela Lubina, na poklon je nedavno dobila luksuzni stan na Dorćolu.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/marakaran

Otkako se preselila u srpsku prestonicu, a tome ima više od godinu dana, zgodna Beograđanka živela je kao podstanar sa sinom u prostranom stanu na Dorćolu. S bivšim suprugom, s kojim ima naslednika Marka Leona, od samog razlaza negovala je dobar odnos, najviše zbog dobrobiti deteta, pa ne čudi što je poznati i cenjeni filmski producent odlučio da njihov jedinac dobije životnu bazu - prostrani stan u novoj zgradi na jednoj od najpopularnijih i najskupljih gradskih lokacija. Kako izvor "Storija" navodi nije poznato kako je Lubin reagovao na vest da se njegova bivša supruga pomirila s partnerom koji joj je pre nekoliko meseci naneo telesne povrede, budući da je "Story" to ekskluzivno saznao pre dve nedelje, ali sigurno da zgodni Amerikanac njenu odluku nije podržao.

Marija Karan
foto: Profimedia

Budući da se radi o ozbiljnom fizičkom obračunu, čiji se epilog dogodio u Urgentnom centru, uz saniranje povreda lica, butina i kolena, Marijini prijatelji veruju da je Lubin razočaran zbog ponovnog uspostavljanja emotivnog odnosa nekadašnje supruge s IT stručnjakom.

Marija Karan
foto: KURIR, NEMANJA NIKOLIĆ, FACEBOOK PRINTSCREEN

Otkako se rastala s Džoelom, Marija je pokušala da pruži još jednu šansu njihovom braku, pre gotovo dve godine, kada je Lubin s njom i sinom boravio u Crnoj Gori. Tada su i američki mediji pisali o pomirenju nekadašnjih supružnika, koji su u luskuznom rizortu uživali u odmoru kao nekad, dok su bili srećna porodica. Bez prijatelja, bez gužve, samo njih troje, more i sunce. Njihovi osmesi, zabeleženi objektivom paparaca, govorili su da im zajedništvo prija i odlično ide. No, ponovo uspostavljena porodična idila nije potrajala.

Bonus video:

02:43

MARIJA KARAN JE OSREDNJA GLUMICA! Kritičari UDARILI ŽESTOKO: Njen talenat NIJE PRIZNAT, to što je radila u Americi NIJE KARIJERA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.