AFERA KOJA SE KRILA OD JAVNOSTI: Šuškalo se da je Goran Bogdan imao ljubavnu romansu sa VELIKOM hrvatskom zvezdom!
Foto: Nemanja Nikolić

niste znali

AFERA KOJA SE KRILA OD JAVNOSTI: Šuškalo se da je Goran Bogdan imao ljubavnu romansu sa VELIKOM hrvatskom zvezdom!

Bivša devojka Gorana Bogdana pevačica je koju publika naprosto obožava

Objavljeno:

Nema mnogo onih koje se mogu nazvati bivša devojka Gorana Bogdana. Hrvatski glumac, iliti šarmer iz Širokog Brijega, kako ga pripadnice lepšeg pola najčešće opisuju, nije mnogo puta u životu bio zaljubljen.

Tih nekoliko puta, međutim, voleo je do kraja, celim bićem i telom i uvek samo jednu ženu. Posvećen, požrtvovan, veran momak, epiteti su kojima ga najčešće opisuju najbliži prijatelji, one koje su ga ostavljale, ali i one koje je on ostavljao. Šarmu slavnog umetnika svojevremeno nije mogla da odoli ni pevačica Nina Badrić.

Goran i Nina upoznali su se prilikom snimanja spota za njenu numeru "Dan D", a već pri prvom susretu među njima je proradila hemija. Pevačica se tada pohvalno izrazila o svom glumačkom partneru:

1 / 8 Foto: Printscreen

- Veoma je zgodan, izuzetno talentovan, baš sam srećna što je sa mnom u spotu - rekla je tada, a potom i nakon završenog projekta nastavila da se viđa sa glumcem. Mnogi mediji u to vreme zaključili su da je sa njim otpočela i emotivnu vezu. Na tu temu pak nije želela ništa važno da kaže, ali navode nije ni demantovala.

- Goran je sjajan momak, ali kao što je to bio slučaj i do sada, ne bih govorila o svom privatnom životu za javnost – izjavila je ona tada, dok je i njen mačo zavodnik po tom pitanju ostao nem.

Bonus video:

04:01

Nina Badrić oduševljena UMETNICOM, otkrila sve o PROGONITELJU i emotivnom životu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.