PONOVO NA OKUPU! MARIJA KARAN UŽIVA SA BIVŠIM MUŽEM: Isplivala fotka kao NEOBORIV dokaz! (FOTO)
Marija Karan, Foto: Instagram printscreen/marakaran

divno

PONOVO NA OKUPU! MARIJA KARAN UŽIVA SA BIVŠIM MUŽEM: Isplivala fotka kao NEOBORIV dokaz! (FOTO)

Raširila osmeh, pa poslala važnu poruku

Objavljeno:

Glumica Marija Karan na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa bivšim mužem Džoelom Lubinom i njihovim sinom Markom Leom.

Naime, Marija i Džoel su sinu organizovali predivnu rođendansku proslavu, uz animatore i bajkovitu dekoraciju, a pre žurke, njih troje su imali porodičan ručak.

Marija Karan
foto: Instagram

Lubin je podjednako, kao i glumica, svestan koliko je važno da roditelji neguju dobar odnos, kako bi dečak odrastao u zdravom okruženju, te u takvom odnosu i funkcionišu.

Upravo zato, Marija i Džoel uspeli su da sačuvaju prijateljski odnos.

Podsetimo, Marija Karan nedavno se našla u jeku skandala u domaćoj javnosti, kada je sa svojim bivšim dečkom Vladanom Balabanom imala incident.

Džoel Lubin, Marija Karan
foto: INSTAGRAM printscreen

Da podsetimo, incident između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana desio se 6. novembra, a glumica je zatim u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu dala izjavu tim povodom.

Kako se pisalo, nakon izjava dva svedoka na redu je i veštačenje sigurnosnih kamera, koje će pokazati šta se tačno dogodilo u noći incidenta.

Glumicu Mariju Karan je, podsetimo, te noći dečko Vladan Balaban navodno udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Bonus video:

02:38

MAKRO ŽESTOKO POTKAČIO GLUMICU: MARIJA KARAN KAO LJUPKA STEVIĆ! Njeno ponašanje za posmatranje i treba da je RAZVLAČE po medijima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.