DIJANA DILINE NALJUTILA NACIJU: Komentari PLJUŠTE zbog poteza KREATORKE, ima veze sa DECOM!
Dijana, Foto: Emilija Jovanović

au, ČOVEČE!

DIJANA DILINE NALJUTILA NACIJU: Komentari PLJUŠTE zbog poteza KREATORKE, ima veze sa DECOM!

Ljuti su na nju!

Objavljeno:

Dijana Radonjić, vlasnica poznatog brenda haljina, objavila je snimak zbog kog su se usijale mreže i koji je izazvao lavinu komentara.

Naime, Dijana je na Instagram profilu "Diline kids", gde deli momente svojih bliznakinja i sina, objavila snimak kako njena maloletna ćerka "vozi automobil".

Dijanina ćerka sedi bez pojasa za volanom, za koji se drži i upravlja, dok se automobil kreće brzinom kojom pored nje otac ubrzano hoda i snima je, a vrata su otvorena.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Dizajnerka je u opisu navela da je njena naslednica tokom boravka kod oca i njenog bivšeg partnera Nikole upravljala automobilom, a ona je taj snimak podelila na mrežama i pohvalila se kako devojčice imaju "ludog" tatu, kako deluje, u pozitivnom smislu.

- Mislila sam da je moj tata blesav jer me je u 5 osnovne naučio da vozim auto, ali sa manuelnim menjačem, ali izgleda da je ovaj tata jos luđi. Pogledajte i sve će vam se kazati samo - napisala je Dijana uz snimak.

Snimak maloletne devojčice koja "vozi" automobil" izazvao je brojne reakcije, ali i se i masovno šeruje na mrežama i komentariše.

1 / 3 Foto: Instagram/diline_kids

"Svi je napadate, a Nikola je taj koji je ćerki dao auto, vidi se odraz kako trčkara", "Mene interesuje, s obzirom na to da ima tri papuče, znači manuleac, šta je on to ubacio auto u prvu i oustio dere da se vozi?", "Treba da živi, sve po redu, a ne tako", "Sramota bi bilo da ovo prođe nekažnjeno", "Meni ste simpa, ali mislim da ovo nije okej", "Šta vam je ljudi, i mene je ćale učio da "vozim" kad sam bila mala", "Nije okej da tata dete izlaže opasnosti", neki su od komentara.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.