ISPLIVAO DETALJ IZ ŽIVOTA MARKA ŽIVIĆA: Samo jedan ČOVEK je znao za OVO!
Foto: Youtube/printskreen

POTRESNO!

ISPLIVAO DETALJ IZ ŽIVOTA MARKA ŽIVIĆA: Samo jedan ČOVEK je znao za OVO!

Kolega je sve ispričao

Objavljeno: 10:38h

Pre šest meseci nas je zatekla vest da je Marko Živić preminuo nakon borbe sa koronavirusom, a njegove kolege su nam otkrile po čemu će pamtiti čoveka kog je bilo nemoguće ne voleti.

Sećanje na Marka čuva i Milutin Mima Karadžić koji je jedva zadržavao suze prisećajući se različitih situacija sa preminulim kolegom.

1 / 6 Foto: DRAGAN KADIĆ

- Ja u ovoj predstavi nisam od premijere, ali sve kolege su me prihvatile. Ovo je pomen na Marka, ali u pozorištu je to tako, ljudi odu, a predstava živi. Imam stotinu anegdota sa Markom, on je bio uvek duhovit i nasmejan, uvek smo se šalili na neki divan način. Kad smo bili na Brionima i kolege su se raspitivale kako da uzmu bicikl, kome to treba da se plati... Ja sam rekao „ja ne plaćam nikome ništa, uzmem bicikl i vozim“. I tako ja uzmem bicikl i vidim trči neko dete, Nemac, za mnom, pa mu se priključuje i majka, ja gledam, ne verujem. Mislio sam da će stati, međutim oni trče sve vreme. I ja dođem do plaže i dam Marku bicikl i rekao sam mu „aj molim te nešto mi ova pedala nije dobra, provozaj da vidiš šta je“ i Marko seo na bicikl, pa su žena i dete nastavili da trče za njim. Ispostavilo se da bicikl nije bio na iznajmljivanje tako da fino smo se smejali, bilo je vrištanje – iskren je bio Mima za Glossy i podelio ovu anegdotu sa mora.

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

Zasigurno je da umetnici ne umiru, večitog dečaka Marka Živića pamtićemo po maestralnim ulogama i sećanjima njegovih kolega koji ne dozvoljavaju da nestane uspomena.

Bonus video:

04:35

SAHRANJEN MARKO ŽIVIĆ: Najbliži se oprostili uz suze, posle Bjelinog potresnog govora glumca ispratili uz pesmu JELENI UMIRU SAMI

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.