NAKON SKANDALA GLUMAC DONEO BITNU ODLUKU!
Foto: epa-efe/ ETIENNE LAURENT, EPA-EFE/ DAVID SWANSON

AUUUU!

NAKON SKANDALA GLUMAC DONEO BITNU ODLUKU!

Izneverio je mnoge ljude!

Objavljeno:

Glumac Vil Smit napustio je američku Akademiju filmskih umetnosti i znanosti nakon što je na dodeli Oskara ošamario komičara Krisa Roka.

- Izneverio sam poverenje Akademije. Ostalim nomininovanima i pobednicima sam uskratio priliku da slave i budu proslavljeni zbog svog izvanrednog rada - stoji u izjavi glumca.

On je zatim nagovestio da napušta članstvo u Akademiji i da će snositi posledice nakon skandala koji se dogodio na dodeli Oskara.

- Napuštam svoje članstvo u Akademiji i prihvatiću sve buduće posledice koje će Odbor smatrati prikladnima - dodao je priznajući da je njegov čin zasenio samu Akademijinu dodelu nagrada.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Popis onih koje sam povredio je dug i uključuje Krisa, njegovu porodica, mnoge moje drage prijatelje i voljene, sve prisutne i svetsku publiku kod kuće -napisao je Smit.

Podsetimo, glumčeva ostavka usledila je nakon incidenta na dodeli Oskara kada je Smit ustao iz publike i na pozornici ošamario Krisa Roka. Naime, voditelj se našalio na račun Vilove supruge Džejde Pinket Smit, koju je usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. Demi Mur glumila obrijane glave.

Producent Oskara, Vil Paker otkrio je kako je policija bila spremna da uhapsi Smita odmah nakon incidenta, no tvrdi kako je Rock ponavljao da je dobro i kako ne želi da se nešto preduzme.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.