PRVU PUT GA VIDIMO NAKON INCIDENTA: Evo gde je UHVAĆEN i ŠTA JE OTKRIO!
Vil i Kris, Foto: YOUTUBE/SKY NEWS AUSTRALIA

OPA!

PRVU PUT GA VIDIMO NAKON INCIDENTA: Evo gde je UHVAĆEN i ŠTA JE OTKRIO!

Drama koja ne prestaje

Objavljeno:

Kris Rok dobio je trominutne ovacije u Bostonu u sredu uveče kada je spomenuo dramu sa dodele Oskara u nedelju kada ga je holivudski glumac Vil Smit ošamario.

Ovaj 57-godišnji komičar, uslikan je kako stiže u Vilbur teatar na rasprodatu predstavu u sredu, obukao se u belo i upitao uzbuđenu publiku: „Paaaaaaaaaaaaaaaa, kako je prošao vikend?!?“

Rok se zahvalio publici na podršci, ali je rekao da još nije spreman da priča o trenutku kada ga je Vil Smit ošamario na bini, usred ceremonije, prenosi Dejli Mejl.

- Nemam mnogo šta da kažem o tome - rekao je sa suzama u očima i dodao:

1 / 4 Foto: Printscreen

Neposredno pre nego što je Rok izašao na scenu, Akademija mu se izvinila rekavši: „Postupci gospodina Smita na 94. dodeli Oskara bili su duboko šokantan, traumatičan događaj. Gospodine Rok, izvinjavamo vam se za ono što ste doživeli na našoj sceni i zahvaljujemo vam se na uzdržanosti u tom trenutku. Takođe se izvinjavamo našim kandidatima, gostima i gledaocima za ono što se dogodilo, a što je trebalo da bude slavljenički događaj."

Akademija je otkrila da je od Smita zatraženo da ode nakon što je udario Roka, ali je to odbio - uprkos tome što su izvršna direktorka, Davn Hudson, i predsednik, David Rubin, Akademije zahtevali da napusti auditorijum.

Akademija je takođe objavila da bi se Smit mogao suočiti sa 'disciplinskim postupkom' kada se ponovo sastanu 18. aprila, uključujući moguću suspenziju ili izbacivanje iz Akademije zbog kršenja njihovog kodeksa.

Kris Rok je izjavio policiji u Los Anđelesu da ne želi da krivično goni Vil Smita.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.