DA LI JE MOGUĆE?! Ošamario KOMIČARA zbog ŠALE, a i ON je uradio GROZNU STVAR u PROŠLOSTI! (VIDEO)
Šamar, Foto: Printscreen/Tviter

DIŽE PRITISAK!

DA LI JE MOGUĆE?! Ošamario KOMIČARA zbog ŠALE, a i ON je uradio GROZNU STVAR u PROŠLOSTI! (VIDEO)

Internet nikad ne zaboravlja!

Objavljeno:

Dobitnik Oskara za najboljeg glumca, Vil Smit, zamerio je komičaru i voditelju programa Krisu Roku na komentaru na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit i zbog toga mu je udario šamar, a istu stvar je i on nekada uradio.

Na društvenoj mreži Tviter počeo je da se širi video snimak iz emisije Arsenia Hala u kojoj je gostovao Vil. Ta emisija je snimljena 90-ih godina, a glumac se našalio na račun fizičkog izgleda jednog muzičara u emisiji.

- On ima pravilo. Basista ima pravilo da svako jutro mora da obrije glavu - rekao je Smit, a mnogi su komentarisali da taj muzičar takođe boluje od alopecije, kao i glumčeva supruga.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/ Sky News Australia, Printscreen/Twitter/Skysports

- Razlog zašto volim internet je taj što ništa ne zaboravlja" ""On je licemeran", "Ima dvostruke standarde", "Ne mogu da verujem", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Rok je izgovorio šalu, aludirajući na obrijanu glavu Vilove supruge Džejde, kakvu je i Demi Mur imala u filmu iz 1997. godine.

- Hej Džejda, jedva čekam film "Dži Aj Džejn 2" - rekao je tada Kris.

Džejda je tada prevrnula očima, vidno iznervirana, a Smit ustao i ošamario Krisa.Iako je u prvi mah sve delovalo kao šala, da je reč o stvarnom sukobu bilo je jasno kada se Smit vratio na mesto i psujući poručio Roku da njegovu ženu ne uzima u usta.

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.