VIL SMIT OŠTRO KAŽNJEN!
Vil Smit, Foto: YOUTUBE/SKY NEWS AUSTRALIA

užas

VIL SMIT OŠTRO KAŽNJEN!

U saopštenju se navodi da će "istražiti dalje akcije i posledice" u skladu sa zakonom Kalifornije i standardima ponašanja

Objavljeno: 12:33h

Na skandal koji je izbio pre dve večeri na 94. dodeli Oskara, sada je reagovala i Akademija filma, umetnosti i nauke u čijoj je organizaciji ova svečanost

Vil Smit udario je šamar kolegi Krisu Roku koji je napravio neslanu šalu na račun njegove supruge Džejde Piket-Smit tokom dodele Oskara, a sada je stigla i reakcija Akademije filma, umetnosti i nauke.

U saopštenju se navodi da će "istražiti dalje akcije i posledice" u skladu sa zakonom Kalifornije i standardima ponašanja.

1 / 3 Foto: YOUTUBE/SKY NEWS AUSTRALIA

Incident je bacio mrlju na ono što je trebalo da bude najveća holivudska noć za slavlje i zasenio je dostignuća drugih, rekao je za "BBC" jedan član Akademije za film, umetnost i nauku, koja održava ceremoniju dodele Oskara.

- Probudio sam se tako ljut zbog onoga što je Vil Smit uradio - rekao je član Akademije i dodao:

- Za mene je ukrao reflektore mnogima. Mislim da to nije bilo mesto da bude tako nasilan. Većina ljudi je bila šokirana. Tamo je bilo dece. Bilo je to mesto za slavlje - dodaje on.

Podsetimo, do incidenta je došlo zbog provokacije komičara Krisa Roka koji je, u nameri da bude duhovit, prokomentarisao Džejdu Pinket-Smit, suprugu Vila Smita. Rekao je da Džejda, koja nosi vrlo kratku frizuru jer ima alopeciju, izgleda kao Demi Mur u filmu "G.I. Jane".

1 / 5 Foto: Profimedia

- Džejda, jedva čekam drugi deo tog filma- rekao je Kris, a glumica prevrnula očima.

-Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta- a onda ustao, došao na binu i udario ga - suprug Džejde Piket-Smit, glumac Vil Smit odmah je odreagovao.

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.