NUDI POMOĆ: Jelena Karleuša se oglasila nakon TRAGIČNE SMRTI RUDARA!
Jelena, Foto: Damir Dervišagić

TUGA!

NUDI POMOĆ: Jelena Karleuša se oglasila nakon TRAGIČNE SMRTI RUDARA!

Pevačica je vidno uzrujana!

Objavljeno: 11:04h

Velika tragedija zadesila je rudare!

Osam rudara poginulo u rudniku "Soko" u Aleksincu, a njih 18 je povređeno, a sada se oglasila i pevačica Jelena Karleuša vidno potresena zbog ovoga!

1 / 5 Foto: Profimedia, jppeu.rs

Mediji navode da je u Opštoj bolnici u Aleksincu zbrinuto 18 povređenih rudara iz rudnika Soko – 15 sa lakim povredama, dvojica sa povredama lakta i jedan sa serijskim prelomom pet rebara, ali da je i on van životne opasnosti.

Nezvanično došlo je do zarušavanja okna u rudniku i kameni matrijal je pao i zatrpao rudare.

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila potresnu poruku.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar

"Moje misli i moje srce je uz porodice nastaradalih rudara u Aleksincu. Nema sam zbog ove strašne tragedije. Profesija rudara, težak i opasan posao, nikad dovoljno plaćen za rizik koji prihvataju ostavljajući svoje porodice u konstantnom strahu za život očeva,sinova, braće. Nudim pomoć", napisala je pevačica.

Podsetimo, pevačica važi za velikog emotivna, a često na svom Instagram profilu podeli tuđu, ali i svoju tugu.

Ona je doživela veliku tragediju kada joj je mama Divna preminula, a pevačica svaki trenutak koristi da pokaže da vreme ne leči baš sve.

Prerano preminula majka Jelene Karleuše Divna svojevremeno je bila među najpoznatijim radijskim voditeljima, slušaoci su je obožavali i, samim tim, želeli da saznaju detalje iz njenog privatnog života.

U tom periodu stanovala je na Novom Beogradu, odakle se preselila iz Zemuna, kada je njena porodica od vojske dobila komforan stan. Javnosti je otkrila da je rođena u Ptuju, u Sloveniji, kao i da je neko vreme živela u Zagrebu i Puli.

1 / 6 Foto: NEVENA MIJUŠKOVIĆ, KURIR, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Jelena Karleuša, zahvaljujući precima svoje majke, ima mešovito poreklo. Njena baka Darina bila je iz Doboja, a deda Jurij Slovenac. Upoznali su se u Zagrebu i ubrzo venčali.

Darina je ostala udovica pre nego što je napunila trideset godina. U vreme kada se dogodila tragedija koja je promenila život porodice Divna je bila desetogodišnja devojčica, dok je njena mlađa sestra Danijela tek napunila tri meseca.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.