KARLEUŠA KAO PRIVEZAK GORANA VESIĆA, NE ODVAJAJU SE! (FOTO)
Foto: © ATA Images

iznenadili

KARLEUŠA KAO PRIVEZAK GORANA VESIĆA, NE ODVAJAJU SE! (FOTO)

Jelena je prilikom posete azila za životinje donela hranu i poručila da je uvek bolje udomiti nego kupiti, a njena odevna kombinacija oduševila je sve.

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša sa zamenikom gradonačelnika Beograda, Goranom Vesićem, posetila je azil za životinje.

Jelena i Vesić pokazali su humanost na delu i ljubav prema životinjama, a pevačica je stajlingom mnoge ostavila bez teksta i opravdala titulu jedne od najbolje obučenih javnih ličnosti na svetu.

Inače, Karleuša veoma voli životinje i aktivno se bori za zaštitu njihovih prava, te tako uvek ističe kako ne jede meso, niti nosi materijale koji su životinjskog porekla.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Jelena je prilikom posete azila za životinje donela hranu i poručila da je uvek bolje udomiti nego kupiti, a njena odevna kombinacija oduševila je sve.

Pevačica je ovom prilikom nosila trenerku koja je otvorena na kukovima, markirani donji veš koji je navučen do pupka, kratak duks sa njenim inicijalnima koji je istakao bujan dekolte.

U uz ovaj, reklo bi se, opušteni stajling, Jelena je uklopila providne štikle, koje su savršeno išle uz kombinaciju, iako je mnogima na prvi pogled čudna, ova kombinacija je definitivno dobitna.

- Danas sam zajedno sa zamenikom gradonačelnika, Goranom Vesićem, posetila azil i tom prilikom smo donirali 100 kilograma hrane za životinje. Takođe, obišli smo povređene, bolesne i napuštene životinje sa kojima rade divni ljudi, volonteri, na čelu sa Aleksandrom - napisala je Jelena na Instagramu i dodala:

- Ova organizacija je dobila nove prostorije od grada, a ja apelujem na sve ljude dobrog srca da pomognu životinjama iz ovog centra koji takođe pomaže drugim azilima za životinje u Srbiji.

Fotografije Jelenine i Vesićeve posete azilu za napuštene životinje, kao i Karleušin stajling o kom se priča, pogledajte u gleriji u nastavku:

1 / 7 Foto: © ATA Images

Bonus video:

01:07

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.